Escape Room XL

Prijzen

Per persoon

Escape Room XL € 38,00

Arrangement inclusief diner € 66,50 Arrangement inclusief diner en dranken € 79,50

Escape Room XL is geschikt vanaf 16 jaar. Dit arrangement is geschikt voor groepen van 35 t/m 50 personen. De prijzen zijn incl 6% BTW.

MEER INFORMATIE

In De Machinekamer XL draait alles om een tikkende bom in de machinekamer van een duikboot. Deze Escape Room is geschikt voor groepen vanaf 25 personen. Ideaal dus voor een bijzonder bedrijfsuitje. Maak jullie bedrijfsuitje uitdagend en spannend.

Actief samen bezig zijn met je collega’s zorgt voor een goede sfeer. Terwijl jullie aan de slag gaan met uitdagende opdrachten en puzzels werken jullie ongemerkt keihard aan de teamspirit. Alleen wanneer er goed wordt samengewerkt lukt het om te escapen uit de Machinekamer XL.

Escaping Rotterdam

Belangrijk
  • De Escape Room XL is toegankelijk voor personen vanaf 16 jaar
  • Groepen van 25 tot en met 50 personen kunnen de Escape Room XL spelen.
  • Graag 20 minuten voor aanvang aanwezig zijn, anders bestaat de kans dat je niet meer kan spelen
  • Groepen t/m 16 personen kunnen de escape rooms spelen
  • Groepen tussen de 17 en 25 personen kunnen de EscapeXperience spelen
  • Voor grotere groepen wordt een roulatie schema opgesteld

Escaping Rotterdam website

Reserveer online

Reserveer van tevoren online op onze website. Door vroeg te reserveren kunt u teleurstelling voorkomen.

Combineren

De Escape Room XL is goed te combineren met een andere activiteit. Op dezelfde locatie zit een restaurant en in de directe omgeving starten verschillende activiteiten. Hierdoor is de escape room snel en makkelijk uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een diner of een borrel. Wij denken graag met je mee!

Locatie

De locatie van Escaping Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan zit in het ruim de arena van Lasergame Rotterdam en de escape room van Escaping Rotterdam.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren

MEER INFORMATIE


Offerte aanvragen

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Zwarte Zwaan Events. Bent u tevreden met uw uitje? Dan zijn wij het ook! Lees hier de referenties van onze opdrachtgevers.

Referenties
Wij zoeken collega's!

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug