Je bent nu hier Zwarte Zwaan Events > Actief

Actief

Hou jij ook niet van stilzitten? Verleg dan samen met vrienden, familie of collega’s jullie grenzen. Kies uit een van de actieve en uitdagende groepsuitjes en zoek het avontuur op. Meer af aan de Parkhaven voor een onvergetelijk en perfecte manier van teambuilding!

Escape Experience

De Escape Experience is dé manier om met een grote groep aan de slag te gaan. Beleef de escape sensatie aan boord van de Zwarte Zwaan, ideaal voor teambuilding!

Meer informatie

  • Per persoon: € 25,50

Outdoor Battle Royale

Ben jij dol op Fortnite? Ga dan de battle aan en speel dit populaire real life spel met jouw vrienden! Beleef de spanning van deze computergame in de buitenlucht.

Meer informatie

  • Per persoon: € 18,50

Hands-On Tour

Ervaar Rotterdam als niet horend en vertrouw op jouw andere zintuigen. Je gaat op pad met een gids met een auditieve beperking die jou laat beleven hoe het is om slechthorend te zijn.

Meer informatie

  • Per persoon: € 17,50

Closed Eyes Tour

Ervaar Rotterdam als slechtziende en vertrouw op jouw andere zintuigen. Je gaat op pad met een gids met een visuele beperking die jou even laat beleven hoe het is om slechtziend te zijn.

Meer informatie

  • Per persoon: € 17,50

Segway Rotterdam

Maak kilometers zonder moeite op de Segwayen ontdek Rotterdam op dit unieke vervoersmiddel onder begeleiding van een gids. Een Segway Tour past in elk groepsuitje!

Meer informatie

  • Per persoon: € 37,50

RIB varen

Spring met jouw groep aan boord van de de Blue Ring Octopus RIB om met een topsnelheid over de Maas te knallen. Hou je vast voor de rit van je leven en voel de adrenaline! Tijdens de RIB experience...

Meer informatie

  • RIB varen: € 22,50 p.p.
  • Arrangementen: € 51,00 p.p.

Lasergame Rotterdam

Bij Lasergame Rotterdam kun je met zowel kleine als grote groepen voordelig lasergamen. Daal af in het ruim van het schip en waan je in een onderzeeër. Ga met jouw groep de battle aan in de Lasergame Arena!

Meer informatie

  • Per persoon: € 18,50

Meer arrangementen

Offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug