Après-ski met karaoke

Prijzen

Après-ski met karaoke € 29,50 p.p.

Voorbeeldarrangementen:

Après-ski met karaoke & onbeperkt grillmenu € 58,00 p.p. Après-ski met karaoke & burgers en bier € 42,00 p.p. Après-ski met karaoke & lasergamen € 47,00 p.p.

Mogelijk voor groepen vanaf 15 personen. Prijzen zijn incl. BTW.

Doe een aanvraag

Après-ski met karaoke

Zijn jullie klaar voor een avond vol gezelligheid? Waan je voor even in Tirol samen met jouw vrienden of collega’s! De beste après-skinummers komen deze avond voorbij. Schitter met z’n allen op het podium en zing de sterren van de hemel. Smeer je stembanden en brul lekker mee. Natuurlijk is er glühwein voor de liefhebbers.

Dit arrangement (2,5 uur) is inclusief:
  • Karaokemachine met de beste après-skinummers
  • Glühwein
  • Onbeperkt drankjes 2,5 uur (Hollandse bar)
  • Warme borrelsnacks
Reserveren

Reserveren op aanvraag. We raden je aan om dit arrangement tijdig te reserveren. Vul hiervoor ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij denken graag met je mee bij het samenstellen van het leukste groepsuitje in Rotterdam!

Combineren

De après-ski-avond is goed te combineren met andere activiteiten of bijvoorbeeld een lunch of diner. Zo breid je dit arrangement gemakkelijk uit met burgers en bier bij Café Ech Wel voor € 12,50 per persoon extra. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden!

Locatie

De locatie van Café Ech Wel is Parkkade 27, op een mooie locatie aan de rand van Het Park, onderaan de Euromast, met prachtig uitzicht op de Maas.

De Parkkade is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren.

Café Ech Wel

Zoek je een origineel en uniek groepsuitje in Rotterdam? Dan is Café Ech Wel de ideale locatie! Neem je vrienden, collega’s of familie mee op avontuur en beleef samen een onvergetelijke dag bij Café Ech Wel.

Doe een aanvraag


Offerte aanvragen

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Zwarte Zwaan Events. Bent u tevreden met uw uitje? Dan zijn wij het ook! Lees hier de referenties van onze opdrachtgevers.

Referenties
Wij zoeken collega's!

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug