Borrelen

Prijzen

Per persoon:

Borrelarrangement € 14,50

Dit arrangement is mogelijk vanaf 15 personen.

Doe een aanvraag

Borrelen bij restaurant De Zwarte Zwaan is altijd gezellig. De atmosfeer en het uitzicht over de Maas zorgen voor een ontspannen gevoel. Er is ruimte om te hangen, te zitten, te turen en te praten. De hapjes zijn goed en met zorg gemaakt. De bediening staat klaar en geniet mee van de gezellige sfeer. De glazen zijn vol en de drank vloeit rijk. De Zwarte Zwaan is de plek om te proosten op een goede week, een geslaagd bedrijfsuitje, een productieve vergadering of om te netwerken.

Het borrelarrangement bestaat uit:

Borrelen op basis van 1 uur en inclusief: Japanse mix, Tortillachips met guacamole en salsa dip en noten mix. Onbeperkt dranken uit het Hollands assortiment. Blokjes jonge en oude kaas, chorizo en salami. Bitterballen, gehaktballetjes en kaaskroketjes. Een extra uur drankafkoop kost € 6,50 per persoon.

Reserveren

Reserveren op aanvraag. We raden je aan om het borrelarrangement tijdig te reserveren. Vul hiervoor ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Locatie

De borrel wordt geserveerd in het gezellige Restaurant de Zwarte Zwaan. Het restaurant bevindt zich op het schip aan de Parkhaven. De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren.

Doe een aanvraag


Offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug