Closed Eyes Tour

Prijzen

Per persoon:

Closed Eyes Tour € 17,50 Closed Eyes Tour & 3-gangenmenu € 42,50 Closed Eyes Tour & borrel € 30,50

Mogelijk voor groepen vanaf 10 personen. Prijzen zijn incl. BTW.

DOE EEN AANVRAAG

In samenwerking met Stichting Oren en Ogen tekort organiseert Zwarte Zwaan Events wandelingen met mensen met een visuele en/of auditieve beperking waarbij de zintuigen centraal staan. Hoe ervaar je een stad als je niet goed kan zien of horen? Welke zintuigen compenseren dat wat je niet kan zien of horen? Het zijn de unieke ervaringen van de doelgroep die de stadswandelingen zo bijzonder maken. Zij laten je kennis met de stad zoals je hem nog nooit hebt beleefd.

Closed Eyes Tour, een zintuiglijke stadswandeling

Ervaar Rotterdam als slechtziende en vertrouw op jouw andere zintuigen. Je gaat op pad met een gids met een visuele beperking die jou even laat beleven hoe het is om slechtziend te zijn. Vind samen de weg naar het Euromastpark, het oudste park van Rotterdam, terwijl je het Rotterdamse verkeer voorbij hoort razen en ervaar wat het park allemaal te bieden heeft. Laat je verrassen door de zingende vogeltjes, hoor het ritselen van de blaadjes in de oude bomen, ruik de bloemen en voel de kunst. Hoe ervaar jij Rotterdam zonder de imposante gebouwen, de schepen op de Maas en de merkwaardige bruggen te kunnen zien?
Tijdens deze wandeling bekijk je de stad dooTourr letterlijk een andere bril en ervaar je eventjes hoe het is om te vertrouwen op al je andere zintuigen.

De stadswandeling start op het schip De Zwarte Zwaan op de Parkhaven. Je wordt ontvangen met een kop koffie of thee en na een instructie van je gids ga je op pad voor een wandeling van 1,5 uur. Strijk na de wandeling neer in het restaurant om je ervaring met elkaar te delen onder het genot van een hapje en drankje of een heerlijk 3-gangenmenu. We weten zeker dat jullie genoeg hebben te bespreken na deze ervaring!

Dit arrangement (1,5 uur) is inclusief:
  • Ontvangst met koffie of thee
  • Closed Eyes Tour onder begeleiding van een gids met een visuele beperking
Reserveren

Reserveren op aanvraag. We raden je aan om dit arrangement tijdig te reserveren. Vul hiervoor ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij denken graag met je mee bij het samenstellen van het leukste groepsuitje in Rotterdam!

Combineren

De Closed Eyes Tour is goed te combineren met andere arrangementen. Praat bijvoorbeeld samen na over de wandeling onder het genot van een heerlijk 3-gangenmenu in het restaurant van De Zwarte Zwaan. Ook starten in de directe omgeving verschillende activiteiten, zoals Splashtours, Segway Rotterdam en Lasergame Rotterdam. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden!

Locatie

De start- en eindlocatie van de wandeling is in Restaurant De Zwarte Zwaan op de Parkhaven. De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren.

DOE EEN AANVRAAG


Offerte aanvragen

Tijdelijke sluiting

Helaas zijn al onze activiteiten t/m 19 mei geannuleerd vanwege het coronavirus. Reserveringen kunnen uiteraard verplaatst worden naar een andere datum. Wij hopen iedereen snel weer te mogen verwelkomen!

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Zwarte Zwaan Events. Ben je tevreden met jouw uitje? Dan zijn wij het ook!

Referenties
Wij zoeken collega's!

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug