Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Cocktailworkshop

Prijzen

Cocktailworkshop € 39,50

Voorbeeldarrangementen:

Cocktailworkshop & onbeperkt grillmenu € 68,00 Cocktailworkshop & lunchmenu € 57,00 Cocktailworkshop & Splashtours € 66,00

Cocktailworkshop is geschikt voor groepen vanaf 25 personen (vanaf 18 jaar). De prijzen zijn incl. 6% BTW.

Doe een aanvraag

Shaken en stirren, tijdens de cocktailworkshop krijg je een duidelijk beeld van de wereld van de cocktails. Je raakt niet uitgeëxperimenteerd, ook heb je al vaker een cocktailworkshop bijgewoond. Ga met een professionele bartender op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Ontdek de wereld van de cocktails en experimenteer onder begeleiding met nieuwe creaties!

De cocktailworkshop is uitermate geschikt voor je bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Het geheim achter die perfecte Mojito of daiqiri wordt uitgebreid besproken. Zowel alcoholhoudende als alcoholvrije cocktails kunnen worden gemaakt. Geloof ons: Met de recepten die je tijdens de workshop onder de knie krijgt wordt je een graag-geziene gast op ieder feest!

Dit arrangement is inclusief:
  • Cocktailworkshop van 1,5 uur met 2 cocktails

Standaard worden er 2 cocktails aangeboden in deze workshop. Een Stirred cocktail (mojito, waarbij je zelf mag kiezen uit de smaken: normaal, aardbei of ginger) en een shaked cocktail (daiqiri, waarbij je zelf mag kiezen uit de smaken: aardbei, mango, passievrucht). Na de eerste cocktail laat de instructeur zien hoe een ameretto sour gemaakt wordt. Deze wordt gezamenlijk gemaakt en natuurlijk gedronken!

Bijzonderheden:
  • Non-alcoholische cocktails (gedeeltelijk of in het geheel) zijn nooit een probleem. Graag vernemen we dit wel van te voren.
  • De meerprijs voor een extra cocktail bedraagt € 7,50, zoals een caipirinha of een sour. Let op: 3 cocktails is best veel!
  • De mojito kan veranderd worden in een Caiprinha.
  • De daiqiri kan veranderd worden in een Amaretto sour voor een meerprijs van € 3,50 p.p.
Reserveren

Reserveren op aanvraag. We raden je aan om dit arrangement tijdig te reserveren. Vul hiervoor ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij denken graag met je mee bij het samenstellen van het leukste groepsuitje in Rotterdam!

Combineren

De cocktailworkshop is goed te combineren met andere arrangementen. Bovendeks is een restaurant en in de directe omgeving starten verschillende activiteiten. Hierdoor is de workshop snel en makkelijk uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een diner of een borrel. Wij denken graag met u mee!

Parkeren

De locatie van de Zwarte Zwaan Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan zit in het ruim de arena van Lasergame Rotterdam en de escape room van Escaping Rotterdam.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren.

Zwarte Zwaan Events

Heb je binnenkort een groepsuitje? Zwarte Zwaan Events is jouw partij voor een origineel en uniek uitje in Rotterdam! Zwarte Zwaan Events verzorgt elk denkbaar avontuur. Van een enkele belevenis tot complete arrangementen. Van een uniek rondje Rotterdam tot actie en sensatie en van hilarische spellen tot vergaderarrangementen. Zwarte Zwaan Events komt in actie voor elk groep en elk budget!

Doe een aanvraag


Offerte aanvragen

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Zwarte Zwaan Events. Bent u tevreden met uw uitje? Dan zijn wij het ook! Lees hier de referenties van onze opdrachtgevers.

Referenties
Wij zoeken collega's!

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug