Cocktailworkshop & karaoke

Prijzen

Cocktailworkshop & karaoke € 56,00 p.p.

Andere mogelijkheden:

Cocktailworkshop & BBQ € 57,00 p.p. BBQ & karaoke € 56,00 p.p.

Mogelijk voor groepen vanaf 15 personen. Prijzen zijn incl. BTW.

Doe een aanvraag

Cocktailworkshop & karaoke

Shaken, stirren, blenden of strainen? Mojito, Mai-Tai, Jellyfish of Cosmopolitan? Tijdens de cocktailworkshop krijg je een duidelijk beeld van de wereld van de cocktails. Hoe werkt smaak? Wat zijn de trends voor de komende tijd? Je leert over het ontstaan, de technieken, de bereiding en de ingredienten. Maar bovenal; het gaat over de toepasbaarheid. Je raakt niet uitgeëxperimenteerd, ook heb je al vaker een cocktailworkshop bijgewoond. Ga met een professionele bartender op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Ontdek de wereld van de cocktails en experimenteer onder begeleiding met nieuwe creaties!

De cocktailworkshop is uitermate geschikt voor je bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Het geheim achter die perfecte Mojito, Caipirinha, Margarita of Sex on the Beach wordt uitgebreid besproken. Zowel alcoholhoudende als alcoholvrije cocktails kunnen worden gemaakt. Geloof ons: Met de recepten die je tijdens de workshop onder de knie krijgt wordt je een graag-geziene gast op ieder feest!

Na de workshop zijn jullie klaar voor een onvergetelijke avond! Bereid je voor op een avond vol gezelligheid als de karaoke-installatie wordt gestart. Schitter met jouw vrienden op het Rotterdamse podium en zing de sterren van de hemel. Smeer je stembanden en brul lekker mee. Gaan jullie voor een gouwe ouwe of een goede Hollandse meezinger?

Dit arrangement (4 uur) is inclusief:
  • 1,5 uur cocktailworkshop met sterke dranken, likeuren, verse ingredienten en bar tools. Dit alles onder begeleiding van een cocktailexpert!
  • 2,5 uur karaokemachine met de beste meezingers
  • Onbeperkt drankjes 2,5 uur (Hollandse bar)
  • Warme borrelsnacks
Reserveren

Reserveren op aanvraag. We raden je aan om dit arrangement tijdig te reserveren. Vul hiervoor ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij denken graag met je mee bij het samenstellen van het leukste groepsuitje in Rotterdam!

Combineren

Dit arrangement is goed te combineren met andere activiteiten, zoals een potje Midgetgolf, een exclusieve rit met Splashtours of een Segway Tour. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden!

Locatie

De locatie van Café Ech Wel is Parkkade 27, op een mooie locatie aan de rand van Het Park, onderaan de Euromast, met prachtig uitzicht op de Maas.

De Parkkade is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren.

Zwarte Zwaan Events

Heb je binnenkort een groepsuitje? Zwarte Zwaan Events is jouw partij voor een origineel en uniek uitje in Rotterdam! Zwarte Zwaan Events verzorgt elk denkbaar avontuur. Van een enkele belevenis tot complete arrangementen. Van een uniek rondje Rotterdam tot actie en sensatie en van hilarische spellen tot vergaderarrangementen. Zwarte Zwaan Events komt in actie voor elk groep en elk budget!

Doe een aanvraag


Offerte aanvragen

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Zwarte Zwaan Events. Bent u tevreden met uw uitje? Dan zijn wij het ook! Lees hier de referenties van onze opdrachtgevers.

Referenties
Wij zoeken collega's!

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug