Cocktailworkshop

Prijzen

Per persoon:

Cocktailworkshop € 27,50

Mogelijk voor groepen vanaf 10 personen. Prijzen zijn incl. BTW.

Doe een aanvraag

Cocktailworkshop

Shaking, stirring, blending of straining? Tijdens de cocktailworkshop neem je plaats aan de cocktailbar en krijg je een goed beeld van de wereld van de cocktails. Hoe werkt smaak? Wat zijn de komende trends? Je leert over de oorsprong, technieken, voorbereiding en de ingrediënten. Maar je leert vooral hoe je zelf cocktails kan gaan maken! Ga samen met een ervaren cocktailshaker aan de slag en experimenteer erop los. Probeer nieuwe smaken te vinden en proef jullie gemaakte cocktails. Een ideaal uitje voor vrijgezellenfeesten, personeelsuitjes en vriendenuitjes!

Dit arrangement (1,5 uur) is inclusief:
  • Ervaren cocktailshaker
  • 2 cocktails per persoon
Reserveren

Reserveren op aanvraag. We raden je aan om dit arrangement tijdig te reserveren. Vul hiervoor ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij denken graag met je mee bij het samenstellen van het leukste groepsuitje in Rotterdam!

Combineren

De cocktailworkshop is goed te combineren met andere arrangementen. Praat bijvoorbeeld samen na over de workshop onder het genot van het 3-gangenmenu in het restaurant van De Zwarte Zwaan. Ook starten in de directe omgeving verschillende activiteiten, zoals Splashtours, Segway Rotterdam en Lasergame Rotterdam. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden!

Locatie

De workshop kan plaatsvinden op één van onze locaties, zoals Restaurant de Zwarte Zwaan of Café Ech Wel.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren.

Zwarte Zwaan Events

Heb je binnenkort een groepsuitje? Zwarte Zwaan Events is jouw partij voor een origineel en uniek uitje in Rotterdam! Zwarte Zwaan Events verzorgt elk denkbaar avontuur. Van een enkele belevenis tot complete arrangementen. Van een uniek rondje Rotterdam tot actie en sensatie en van hilarische spellen tot vergaderarrangementen. Zwarte Zwaan Events komt in actie voor elk groep en elk budget!

Doe een aanvraag


Offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug