Cursus RotterDeutsch

Prijzen

Cursus RotterDeutsch € 28,50 p.p.

Voorbeeldarrangementen:

Cursus RotterDeutsch & onbeperkt BBQ € 53,00 p.p. Cursus RotterDeutsch & burgers en bier € 41,00 p.p. Cursus RotterDeutsch & onbeperkt grillmenu € 57,00 p.p. Cursus RotterDeutsch & Lasergamen € 46,00 p.p.

Mogelijk voor groepen vanaf 15 personen. Prijzen zijn incl. BTW.

Doe een aanvraag

Cursus RotterDeutsch

Als Rotterdammer Duits praten? Dan krijg je RotterDeutsch, Duits met een Rotterdams accent. De cursus RotterDeutsch wordt gegeven door Jenny van As, ook wel bekend als de gezellige matroos van Splashtours. Wat kun je verwachten van een cursus RotterDeutsch? Dat laten we Jenny zelf even uitleggen:

“Wat krijg je als je vader een geboren en getogen Rotterdammert is en je moeder geboren en getogen is in Duitsland? Jawol! Een tourguide, oftewel escort op zijn Rotterdeutsch.

Jenny van As is mijn naam. Een geboren en getogen Rotterdamse met deutsches bloed. In het Rotterdeutsch neem ik je mee op ontdekkingstocht door de binnenstad van Rotterdam, langs de Maas van de Parkhaven naar de Kop van Zuid, naar de Markthal, historisch Delfshaven, de Euromast of het Noordeneiland… Of wat dacht u van over de Hurenläufer naar mooi Katendrecht, geen plek in Rotterdam is mij onbekend! Und wenn du mich nicht verstehst, hast du Rotterdams gelernt. Naast de broodnodige en zeer interessante informatie, krijg je gratis en voor niks nog een hoop overbodige informatie over de verschillende bijnamen, de anekdotes en de weetjes over Rotterdam op de koop toe. Van Stärker durch Kämpfen und nicht Schwänze, sondern Bürsten. Na deze tour spreek je ook nog eens een aardig woordje over de grens en de Duitse gasten Rotterdeutsch!

Lachen is verplicht! Dus zet je mobiele telefoon maar uit, de informatie die ik je vertelt is toch niet op Google te vinden en laat je leiden en verleiden door mooi Rotterdam. Enne? Uber Fußball wird nicht gesprochen mit Deutsche gasten wenn die Niederlande nicht im Finale sind! Sie können lachen jetzt. Aber! Wir werden zurück sein, ich weiß nicht wann, aber wir kommen wieder. Ja doch? Nicht dan? Echwol!”

Graag fleuren wij jouw familie-uitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest op met een spoedcursusje RotterDeutsch, zodat jij je altijd verstaanbaar kan maken voor een Duitser! Das ist nicht so moeilijk doch?

Dit arrangement (1,5 uur) is inclusief:
  • Cursus RotterDeutsch onder begeleiding van Jenny van As
  • Borrel met hapjes
Reserveren

Reserveren op aanvraag. We raden je aan om dit arrangement tijdig te reserveren. Vul hiervoor ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij denken graag met je mee bij het samenstellen van het leukste groepsuitje in Rotterdam!

Combineren

De Cursus RotterDeutsch is goed te combineren met andere arrangementen. Praat bijvoorbeeld samen na over de cursus onder het genot van een onbeperkt grillmenu in het restaurant van De Zwarte Zwaan. Ook starten in de directe omgeving verschillende activiteiten, zoals Splashtours, Segway Rotterdam en Lasergame Rotterdam. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden!

Locatie

De cursus kan plaatsvinden op één van onze locaties, zoals Restaurant de Zwarte Zwaan of Café Ech Wel.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren.

Zwarte Zwaan Events

Heb je binnenkort een groepsuitje? Zwarte Zwaan Events is jouw partij voor een origineel en uniek uitje in Rotterdam! Zwarte Zwaan Events verzorgt elk denkbaar avontuur. Van een enkele belevenis tot complete arrangementen. Van een uniek rondje Rotterdam tot actie en sensatie en van hilarische spellen tot vergaderarrangementen. Zwarte Zwaan Events komt in actie voor elk groep en elk budget!

Jenny from the Maas op NPO 3 bij “Tim op de Thee”

Deze week in Tim op de Thee: Jenny from de Maas. Er zijn maar weinig mensen die zo van de Maas en Rotterdam houden als matroos Jenny van As. Ze zit het liefst 24/7 op het water en geeft bustours op het water in ‘Rotterdeutsch’ om een brug te slaan tussen Rotterdam en Duitse toeristen.

 

Doe een aanvraag


Offerte aanvragen

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Zwarte Zwaan Events. Bent u tevreden met uw uitje? Dan zijn wij het ook! Lees hier de referenties van onze opdrachtgevers.

Referenties
Wij zoeken collega's!

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug