Escape Experience & onbeperkt grillmenu

Prijzen

Escape Experience & onbeperkt grillmenu € 49,50 p.p. Escape Experience & onbeperkt grillmenu incl. drank € 62,50 p.p.

Escape Experience is geschikt voor groepen van 17 t/m 50 personen (vanaf 16 jaar). De prijzen zijn incl. 6% BTW.

Doe een aanvraag

diner - escaping rotterdam - dinner - escape room - grill menu - combineren - uitje in rotterdam

Escape Experience & diner

De Escape Experience is speciaal gemaakt voor groepen van 17 tot 50 personen en wordt gespeeld in het restaurant van de Zwarte Zwaan. De gasten kunnen hierbij de elementen van de klassieke escape kamers ervaren onder het genot van een hapje en een drankje of in combinatie met ons grillmenu. Het thema; een oud schip (genaamd de Zwarte Zwaan) dat in de Rotterdamse haven ligt en waarop helaas een bom is geplaatst die de hele stad kan verwoesten.

De Escape Experience is dé manier om met een grote groep aan de slag te gaan. Ideaal voor groepsuitjes, bedrijfsevents, vrijgezellenfeesten, familiedagen en teambuilding! Maak het uitje compleet en combineer de Escape Experience gemakkelijk met een borrel, lunch, diner of een van de andere leuke activiteiten van Zwarte Zwaan Events!

Ben je met een groep groter dan 50 personen? Ook dan kun je terecht bij ons! Wij maken graag een programma op maat speciaal voor jouw groep.

Nadat de bom in de Escape Experience is ontmanteld wil je wel even napraten. Bespreek de opdrachten en samenwerking onder het genot van een drankje en een heerlijk diner. Schuif aan bij restaurant De Zwarte Zwaan, waar de grill al aan staat voor een uitgebreid en onbeperkt grill arrangement.

Dit arrangement is inclusief
  • Escape Experience spel van 60 minuten
  • Onbeperkt grillmenu (gedurende 2 uur)

De samenstelling van het onbeperkt grillmenu vind je hier.

Aantal personen

De Escape Experience is geschikt voor groepen van 17 t/m 50 personen. Ben je met meer dan 50 personen? Dan maken we speciaal voor jouw groep een roulatieschema of dan kan de Escape Experience gecombineerd worden met de andere Escape Rooms op dezelfde locatie. Zo kan iedereen op hetzelfde tijdstip deelnemen aan de escape spellen!

Belangrijk
  • De Escape Experience is toegankelijk voor personen vanaf 16 jaar.
  • Graag 20 minuten voor aanvang aanwezig zijn, anders bestaat de kans dat je niet meer kan spelen.
  • De Escape Experience is geschikt voor mensen met claustrofobie.
  • Het spel wordt gespeeld in een afgeschermd deel van ons restaurant.

Escaping Rotterdam website

Reserveren

Reserveren op aanvraag. We raden je aan om dit arrangement tijdig te reserveren. Vul hiervoor ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij denken graag met je mee bij het samenstellen van het leukste groepsuitje in Rotterdam!

Restaurant de Zwarte Zwaan

De kok staat achter de grill en de gerechten en de drankjes worden aan tafel geserveerd. Onbeperkt grillen is gezellig en lekker. Restaurant De Zwarte Zwaan is bovendeks dus je kunt direct na het spelen van de escape room aanschuiven.

Locatie

De locatie van Escaping Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan zit in het ruim de arena van Lasergame Rotterdam en de escape room van Escaping Rotterdam.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren.

Doe een aanvraag


Offerte aanvragen

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Zwarte Zwaan Events. Bent u tevreden met uw uitje? Dan zijn wij het ook! Lees hier de referenties van onze opdrachtgevers.

Referenties
Wij zoeken collega's!

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug