Escape Experience

Prijzen

Per persoon:

Escape Experience € 25,50 Escape Experience & borrel € 40,00 Escape Experience & 3-gangenmenu € 50,50 Escape Experience & lunch € 37,50 Escape Experience & Lasergamen € 44,00

Escape Experience is geschikt voor groepen van 20 t/m 50 personen.

DOE EEN AANVRAAG

Zin in spanning en avontuur? Ontvlucht de dagelijkse hectiek bij Escaping Rotterdam. Voor echte thrillseekers en brainiacs. De Escape Experience is speciaal gemaakt voor groepen van 20 tot tot 50 personen en wordt gespeeld in het ruim van het schip de Zwarte Zwaan. Kun je goed presteren onder druk en willen jij en je team de uitdaging aangaan of in de schoenen van een bomkraker staan? Stel je team, kennis en probleemoplossende vaardigheden op de proef. Kunnen jij en je team de bom binnen 60 minuten deactiveren voordat de anderen dat doen?

Dit arrangement is inclusief:
  • Escape Experience spel van 60 minuten
Aantal personen

De Escape Experience is geschikt voor groepen van 20 t/m 50 personen. Ben je met meer dan 50 personen? Dan maken we speciaal voor jouw groep een roulatieschema of dan kan de Escape Experience gecombineerd worden met de andere Escape Rooms op dezelfde locatie. Zo kan iedereen op hetzelfde tijdstip deelnemen aan de escape spellen!

Belangrijk
  • De Escape Experience is toegankelijk voor personen vanaf 16 jaar.
  • Graag 20 minuten voor aanvang aanwezig zijn, anders bestaat de kans dat je niet meer kan spelen.
  • De Escape Experience is geschikt voor mensen met claustrofobie.
  • Het spel wordt gespeeld in een afgeschermd deel van ons restaurant.
Reserveer

Reserveren op aanvraag. We raden je aan om dit arrangement tijdig te reserveren. Vul hiervoor ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij denken graag met je mee bij het samenstellen van het leukste groepsuitje in Rotterdam!

Combineren

De Escape Experience is goed te combineren met een andere activiteit. Op dezelfde locatie zit een restaurant en in de directe omgeving starten verschillende activiteiten. Hierdoor is de escape room snel en makkelijk uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een diner of een borrel. Wij denken graag met je mee!

Locatie

De locatie van Escaping Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan zit in het ruim de arena van Lasergame Rotterdam en de escape room van Escaping Rotterdam. De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren

DOE EEN AANVRAAG


Offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug