Escape Room

Prijzen

Per persoon

Escape Room vanaf €15,-

De escape room is geschikt vanaf 16 jaar. De prijzen zijn incl BTW.

OFFERTE AANVRAGEN

Zin in spanning en avontuur? Ontvlucht de dagelijkse hectiek bij Escaping Rotterdam. Voor echte thrillseekers en brainiacs.

Een escape room spelen is een unieke ervaring. Zelfs de meest nuchtere personen raken vanzelf volledig in de ban van de opdrachten. Iedere escape room heeft zijn eigen meeslepende thema. Zodra de deur van de escape room opent wordt je direct meegenomen in het verhaal. Door middel van opdrachten, puzzels en samenwerken probeer je het doel van de escape room te bereiken. Het is jij en je vrienden of collega’s tegen de wegtikkende tijd.

Escaping Rotterdam heeft 4 verschillende Escape Rooms veerdeeld over twee locaties;

Locatie Parkhaven

De Break-In room

De beroemde havenbaron probeert onder een smerige oplichtingszaak uit te komen waar jij de dupe van bent geworden. Je hebt echter geen enkel bewijs dat je bent opgelicht. Zorg dat je het bewijsmateriaal, dat veilig is opgeborgen in de kluis van de Break-In-Room, in handen krijgt. Maar pas op dat jullie niet worden betrapt. Want dan kun je niet alleen fluiten naar je poen maar beland je zelf nog in de bajes.

De Machinekamer

Zodra de deur van de escape room open gaat laat je alles achter. De bom tikt. Wees scherp en maak de bom onschadelijk. De bom bevindt zich in de machinekamer van een duikboot. Focus en los de opdrachten en puzzels goed op. Dat lukt alleen als je samenwerkt met de andere bemanningsleden. Lukt het niet, dan gaan jij en het schip ten onder.

Locatie Boezemweg

Dr. Jekyll

Activeer je stalen zenuwen en stap met zelfvertrouwen de wachtkamer binnen. Zodra je de wachtkamer verlaat sta je in de operatiekamer. Je wordt overvallen door paniek. Er klopt hier iets niet. Alleen kalmte kan je nu nog redden.

Mr. Hyde

Mr. Hyde is het alter ego van dr. Jekyll. Hyde is duidelijk de “slechte” van de twee. In de Escape Room Mr. Hyde maak je op lugubere wijze kennis met deze horrordokter. Sta jij stevig genoeg in je schoenen om aan deze nachtmerrie te ontsnappen?

 

Belangrijk:
  • Een Escape Room duurt maximaal 60 minuten
  • De escape room is toegankelijk voor personen vanaf 16 jaar
  • Er kunnen maximaal 8 personen tegelijk een escape room in
  • Graag 20 minuten voor aanvang aanwezig zijn, anders bestaat de kans dat je niet meer kan spelen
  • Groepen t/m 16 personen kunnen de escape rooms spelen
  • Groepen tussen de 17 en 25 personen kunnen de Escape Experience spelen
  • Groepen tussen de 25 en 50 personen kunnen de Machinekamer XL spelen
  • Voor grotere groepen wordt een roulatie schema opgesteld
Reserveren voor meer dan 8 personen

Onze kamers zijn geschikt voor maximaal 8 personen. Bij een grotere groep wordt de groep gesplitst. Het is daarbij mogelijk om de groep te laten rouleren tussen bijvoorbeeld lasergamen en de escape room of een borrel. Uiteraard is het ook mogelijk dat iedere groep een andere kamer doet.

Voorbeeld programma 1

16:00 – 17:00 uur     Groep 1 escape room The Office
16:00 – 17:00 uur     Groep 2 escape room Machinekamer
17:00 – 18:00 uur     Borrel
18:00 – 20:00 uur     Onbeperkt grill menu

Voorbeeld programma 2

16:00 – 17:00 uur     Groep 1 escape room Machinekamer
16:00 – 17:00 uur     Groep 2 Lasergamen
17:30 – 18:30 uur     Groep 2 escape room Machinekamer
17:40 – 18:40 uur     Groep 1 Lasergamen
18:45 – 20:45 uur     Onbeperkt grill menu

Reserveren kan alleen online via onze website. Per email ontvang je een bevestiging. Reserveer van te voren om teleurstelling te voorkomen.Tijdens het reserveren kunnen verschillende combinaties worden aangevinkt zoals het diner.

Nadat de reservering is geplaatst, zullen wij je berichten over de combinatie.

Escaping Rotterdam website

Combineren

De Escape Rooms zijn goed te combineren met andere arrangementen. Bovendeks zit een restaurant en in de directe omgeving starten verschillende activiteiten. Hierdoor is de escape room snel en makkelijk uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een diner of een borrel. Wij denken graag met je mee!

Reserveren

Wij raden je aan om de Escape Room online te reserveren. Per email ontvang je een bevestiging. Reserveer van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Locatie

De locatie van de Escape Room is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan zit in het ruim de arena van Lasergame Rotterdam en de escape room van Escaping Rotterdam.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren

OFFERTE AANVRAGEN


Offerte aanvragen

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Zwarte Zwaan Events. Bent u tevreden met uw uitje? Dan zijn wij het ook! Lees hier de referenties van onze opdrachtgevers.

Referenties
Wij zoeken collega's!

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug