Ik Hou Van Rotterdam

Prijzen

Per persoon:

Ik Hou van Rotterdam € 34,50 Ik hou van Rotterdam & 3-gangenmenu € 59,50 Ik hou van Rotterdam & burgers en bier € 63,00 Ik hou van Rotterdam & karaoke € 62,00

Mogelijk voor groepen vanaf 20 personen. Prijzen zijn incl. BTW.

Doe een aanvraag

Ik Hou van Rotterdam

Op zoek naar een gezellig uitje met uw groep, bedrijf of gezelschap, met als onderwerp Teambuilding? Sluit je dan aan bij het meest leuke, gezellige en humoristische spel van Rotterdam. Speciaal voor groepen hebben wij een leuk spel bedacht, het Ik Hou Van Rotterdam spel!

Het Ik Hou van Rotterdam spel is een spel dat bestaat uit verschillende rondes. Deze rondes bestaan uit gevarieerde onderwerpen en opdrachten die u met uw groep uitvoert. Voorbeelden van de onderwerpen zijn:

  • Algemene kennis
  • Slogans afmaken
  • Singing Bee
  • Uitbeelden

Gedurende het spel kunnen er punten verzameld worden. Deze punten kun je winnen door vragen juist te beantwoorden en opdrachten goed uit te voeren met de hulp van uw teamleden. Het team met de meeste punten wint.

Dit arrangement (2 uur) is inclusief:
  • Spel Ik Hou van Rotterdam onder begeleiding van een hostess
  • Vijf rondes met drie leuke prijzen per ronde en een pauze
  • Onbeperkt drankjes 2 uur (Hollandse bar) met hapjes
Reserveren

Reserveren op aanvraag. We raden je aan om dit arrangement tijdig te reserveren. Vul hiervoor ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij denken graag met je mee bij het samenstellen van het leukste groepsuitje in Rotterdam!

Combineren

Ik Hou van Rotterdam is goed te combineren met andere arrangementen. Praat bijvoorbeeld samen na over het spel onder het genot van bier en burgers. Ook starten in de directe omgeving verschillende activiteiten, zoals Splashtours, Segway Rotterdam en Lasergame Rotterdam. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden!

Locatie

Ik Hou van Rotterdam wordt gehouden bij Café Ech Wel. Het adres van Café Ech wel is  Parkkade 27, op een mooie locatie aan de rand van Het Park, onderaan de Euromast, met prachtig uitzicht op de Maas.

De Parkkade is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren.

Doe een aanvraag