Karaoke & burgers en bier

Prijzen

Karaoke & burgers en bier € 40,00 p.p.

Mogelijk voor groepen vanaf 15 personen. Prijzen zijn incl. BTW.

Doe een aanvraag

Karaoke & burgers en bier

Zijn jullie klaar voor een onvergetelijke avond? Bereid je voor op een avond vol gezelligheid als de karaoke-installatie wordt gestart. Schitter met jouw vrienden op het Rotterdamse podium en zing de sterren van de hemel. Smeer je stembanden en brul lekker mee. Gaan jullie voor een gouwe ouwe of een goede Hollandse meezinger?

Voor of na het karaoken zijn er overheerlijke smashburgers voor jullie, met natuurlijk bier! Dit wordt gegarandeerd een avond in een gezellig Rotterdams café om nooit meer te vergeten.

Dit arrangement is inclusief
  • Burgers & bier
  • Karaokemachine met de beste meezingers
  • Onbeperkt drankjes 2,5 uur (Hollandse bar)
  • Warme borrelsnacks
Combineren

Dit arrangement is goed te combineren met een andere activiteit, zoals Splashtours, Segway of RIB varen. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden!

Locatie

De locatie van Café Ech Wel is Parkkade 27, op een mooie locatie aan de rand van Het Park, onderaan de Euromast, met prachtig uitzicht op de Maas.

De Parkkade is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren.

Café Ech Wel

Zoek je een origineel en uniek groepsuitje in Rotterdam? Dan is Café Ech Wel de ideale locatie! Neem je vrienden, collega’s of familie mee op avontuur en beleef samen een onvergetelijke dag bij Café Ech Wel.

Doe een aanvraag


Offerte aanvragen

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Zwarte Zwaan Events. Bent u tevreden met uw uitje? Dan zijn wij het ook! Lees hier de referenties van onze opdrachtgevers.

Referenties
Wij zoeken collega's!

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug