Kerst & Lasergamen

Prijzen

Per persoon

Lasergame Extra €17,50

Lasergamen is geschikt vanaf 6 jaar

Boek nu online

Tijdens de Kerstdagen is Lasergame Rotterdam geopend! Kom lasergamen en de feestdagen schieten voorbij.

Openingstijden tijdens de Kerstdagen:

Maandag 25 december van 12:00 tot 20:00 uur
Dinsdag 26 december van 12:00 tot 20:00 uur

Belangrijk:
  • Een lasergame sessie duurt 20 minuten, inclusief 5 minuten speluitleg
  • De arena wordt geopend voor minimaal 4 personen per game. Ben je met minder personen, dan zullen we je reservering bij een andere groep plaatsen
  • Indien noodzakelijk zullen er meerdere groepen tegelijkertijd in de arena strijden. In dat geval zullen wij zoveel mogelijk rekening houden met de leeftijden van de spelers
  • Graag 10 minuten voor aanvang van de battle aanwezig zijn, anders bestaat de kans dat je niet meer kan spelen
  • Houd rekening met gepaste kleding (geen pumps, geen ‘zondagse’ kleding, geen witte kleding)
Reserveren

Wij raden je aan om je laser battle online te reserveren. Per email ontvang je een bevestiging met daarin de tijden van je lasergame sessies. Reserveer van te voren om teleurstelling te voorkomen. Let op: Dit arrangement is alleen geldig tijdens de Kerstdagen. Op deze dagen zullen niet alle combinaties geldig zijn. De combinaties die wel geboekt kunnen worden staan hieronder aangegeven.

Combinaties

Lasergame Rotterdam kan ook goed gecombineerd worden met een stadstour in de amfibie bus van Splashtours, een segway tour bij Segway Rotterdam of gewoon met een gezellige brunch of een heerlijk diner. Op zoek naar spanning? Probeer een van de escape rooms van Escaping Rotterdam

Combinaties kunnen uitsluitend geboekt worden via bovenstaande linkjes. De kosten voor de combinaties op Eerste en Tweede Kerstdag zijn als volgt:

  • Lasergamen & Brunch – €42,- per volw. en €32,50 per kind, alleen mogelijk op Eerste Kerstdag
  • Lasergamen & Diner – €57,- per volw. en €40,- per kind, alleen mogelijk op Eerste Kerstdag
  • Lasergamen & Splashtours – €47,- per volw. en €39,- per kind
  • Lasergamen & Segway Rotterdam – €65,- per volw. Geschikt vanaf 16 jaar
  • Lasergamen & Escaping Rotterdam – Vanaf €33,75 per volw. Geschikt vanaf 16 jaar
Mogelijkheden Tweede Kerstdag

Op Tweede Kerstdag is het restaurant geopend voor koffie/thee met gebak, een lunch, een high tea of een borrel. Dit kan ook gecombineerd worden met een sessie lasergamen.

Mocht je meer informatie willen ontvangen, dan kun je altijd telefonisch contact met ons opnemen of eventueel een e-mail sturen.

Locatie

De locatie van Lasergame Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan zit in het ruim de arena van Lasergame Rotterdam en de escape room van Escaping Rotterdam.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren

Boek nu online


Offerte aanvragen

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Zwarte Zwaan Events. Bent u tevreden met uw uitje? Dan zijn wij het ook! Lees hier de referenties van onze opdrachtgevers.

Referenties
Wij zoeken collega's!

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug