Kerst & Segway Tour

Prijzen

Per persoon

Segway Tour met Kerst €47,50

De Segway tour start vanaf 4 personen

De prijs is inclusief 21% BTW. Mogelijk vanaf 16 jaar.

Boek nu online

Kerst bij Segway Rotterdam, op Eerste en Tweede Kerstdag hebben wij speciale tours op de Segway. De  tours zullen volledig in kerstsfeer zijn! Met deze actie ervaar je de kerstsfeer op een unieke manier. De opstapplaats van de tour is aan de Parkhaven, bij restaurant De Zwarte Zwaan.

Voorwaarden;
  • Alleen geldig op Eerste of Tweede Kerstdag
  • Alleen verkoop via Segway Rotterdam online ticketsysteem
Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te reserveren waardoor je zeker bent van een Segway Tour. Dit kan voor 25 en 26 december. Boek je ticket online (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Let op: Dit arrangement is alleen geldig tijdens de Kerstdagen. Op deze dagen zullen niet alle combinaties geldig zijn. De combinaties die wel geboekt kunnen worden staan hieronder aangegeven.

Combinaties

Segway Rotterdam kan ook goed gecombineerd worden met een spannende ervaring in een van de escape rooms van Escaping Rotterdam, een sessie lasergamen bij Lasergame Rotterdam of een tour met Splashtours.

De kosten voor de combinaties op Eerste Kerstdag zijn als volgt:

  • Segway Tour & Brunch – €72,- per volw. (alleen Eerste Kerstdag)
  • Segway Tour & Diner – €87,- per volw. (alleen Eerste Kerstdag)
  • Segway Tour & Lasergame Rotterdam – €65,- per volw.
  • Segway Tour & Splashtours – €77,- per volw.
  • Segway Tour & Escaping Rotterdam – Vanaf €63,75 per volw.
Mogelijkheden Tweede Kerstdag

Op Tweede Kerstdag is het restaurant geopend voor koffie/thee met gebak, een lunch, een high tea of een borrel. Dit kan ook gecombineerd worden met de Segway Tours.

Mocht u meer informatie willen ontvangen, dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen of eventueel een e-mail sturen.

Route

De route van Segway Rotterdam is zorgvuldig samengesteld zodat je het beste en het mooiste te zien krijgt van Rotterdam. Echter zijn wij afhankelijk van de verkeersdrukte en kan de tour afwijken van de reguliere route.

Vertrek locatie

De vertrek locatie van Segway Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan zal de instructie worden gegeven.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina locatie en parkeren

Boek nu online


Offerte aanvragen

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Zwarte Zwaan Events. Bent u tevreden met uw uitje? Dan zijn wij het ook! Lees hier de referenties van onze opdrachtgevers.

Referenties
Wij zoeken collega's!

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug