Kerst & Splashtours

Prijzen

Per volwassene

Kerst bij Splashtours €29,50

Per kind (0 t/m 11 jaar)

Kerst bij Splashtours €21,50

Boek nu online

Kerst bij Splashtours, op Eerste en Tweede Kerstdag hebben wij speciale tours met de Splashbus. De  tours zullen volledig in kerstsfeer zijn! Met deze actie ervaar je de kerstsfeer op een unieke manier. De opstapplaats van de Splashbus ligt aan de Parkhaven, bij restaurant De Zwarte Zwaan.

Voorwaarden;
Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te reserveren waardoor je zeker bent van een plaats in de Splashbus. Dit kan voor 25 en 26 december. Boek je ticket online (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Let op: Dit arrangement is alleen geldig tijdens de Kerstdagen. Op deze dagen zullen niet alle combinaties geldig zijn. De combinaties die wel geboekt kunnen worden staan hieronder aangegeven.

Combinaties

Splashtours kan ook goed gecombineerd worden met een spannende ervaring in een van de escape rooms van Escaping Rotterdam, een sessie lasergamen bij Lasergame Rotterdam, een tour op een Segway bij Segway Rotterdam of gewoon met een gezelligebrunch of een heerlijk diner.

De kosten voor de combinaties op Eerste Kerstdag zijn als volgt:

  • Splashtours & Brunch -€54,- per volw. en €36,50 per kind (alleen Eerste Kerstdag)
  • Splashtours & Diner – €69,- per volw. en €44,- per kind (alleen Eerste Kerstdag)
  • Splashtours & Lasergame Rotterdam – €47,- per volw. en €39,00 per kind
  • Splashtours & Segway Rotterdam – €77,- per volw. Geschikt vanaf 16 jaar
  • Splashtours & Escaping Rotterdam – Vanaf €45,75 per volw. Geschikt vanaf 16 jaar
Mogelijkheden Tweede Kerstdag

Op Tweede Kerstdag is het restaurant geopend voor koffie/thee met gebak, een lunch, een high tea of een borrel. Dit kan ook gecombineerd worden met de Splashtours.

Mocht u meer informatie willen ontvangen, dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen of eventueel een e-mail sturen.

Route

De route van Splashtours is zorgvuldig samengesteld zodat je het beste en het mooiste te zien krijgt van Rotterdam. Voor meer informatie over de route, kijk op de pagina Route Splashtours

Vertrek locatie

De opstapplaats van Splashtours is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan zal de bus haar gasten in- en uitschepen.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Vertrek locatie en parkeren

Boek nu online


Offerte aanvragen

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Zwarte Zwaan Events. Bent u tevreden met uw uitje? Dan zijn wij het ook! Lees hier de referenties van onze opdrachtgevers.

Referenties
Wij zoeken collega's!

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug