Kerstborrel met Roel Pot

Prijzen

Kerstborrel met Roel Pot € 31,50 p.p.

Voorbeeldarrangementen:

Kerstborrel met Roel Pot & onbeperkt grillmenu € 60,00 p.p. Kerstborrel met Roel Pot & burgers en bier € 44,00 p.p. Kerstborrel met Roel Pot & Lasergamen € 49,00 p.p. Kerstborrel met Roel Pot & Escape Experience € 56,00 p.p.

Mogelijk voor groepen vanaf 15 personen. Prijzen zijn incl. BTW.

Doe een aanvraag

Kerstborrel met Roel Pot

2018 is bijna voorbij. De decembermaand is het moment om nog even met elkaar stil te staan bij het afgelopen jaar. Ben je op zoek naar een bijzonder kerstfeest voor jouw bedrijf, team, familie of vereniging? Wij zorgen voor een feestelijke afsluiting van het jaar!

De Kerstborrel wordt dit jaar extra bijzonder, want Roel Pot fleurt jullie bijeenkomst op met een spoedcursusje Plat Rotterdams. Roel Pot is bekend van de NS reclame, een Bekende Rotterdammer dus! Wat je kan verwachten? Dat laten we Roel zelf even uitleggen:

“Eigenlijk ken het niet ff snel Rotturdams leren spreken. Daarvoor mot je hier wonen. En je mot geen kapsones hebben in Rotturdam en je bent nergens voor; altijd tegen. Ik ken je wel leren verstaanbaar maken in onze stad. Zodat ze je niet gelijk op je muil pompen als ie hier wat vraagt. Dus bij een bakkie pleur, glasie fris of een biertje leert ik je verbaal te survivalen in Rotturdam. U zult versteld staan en de kreten Oh ja joh?!?, Pleurt op en Zooooooooo behoren snel tot uw eigen vocabulaire. Door middel van een interactief programma, compleet met quiz, leert u in een anderhalf uur perfect uw eigen accent af.”

Dit arrangement (2,5 uur) is inclusief:
  • Kerstborrel met drankjes en borrelgarnituur
  • Cursus Plat Rotterdams onder begeleiding van Roel Pot
Reserveren

Reserveren op aanvraag. We raden je aan om dit arrangement tijdig te reserveren. Vul hiervoor ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij denken graag met je mee bij het samenstellen van het leukste groepsuitje in Rotterdam!

Combineren

De Kerstborrel is goed te combineren met andere arrangementen. Praat bijvoorbeeld samen na over de cursus onder het genot van een onbeperkt grillmenu in het restaurant van De Zwarte Zwaan. Ook starten in de directe omgeving verschillende activiteiten, zoals Splashtours, Segway Rotterdam en Lasergame Rotterdam. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden!

Locatie

De borrel kan plaatsvinden op één van onze locaties, zoals Restaurant de Zwarte Zwaan of Café Ech Wel.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren.

Zwarte Zwaan Events

Heb je binnenkort een groepsuitje? Zwarte Zwaan Events is jouw partij voor een origineel en uniek uitje in Rotterdam! Zwarte Zwaan Events verzorgt elk denkbaar avontuur. Van een enkele belevenis tot complete arrangementen. Van een uniek rondje Rotterdam tot actie en sensatie en van hilarische spellen tot vergaderarrangementen. Zwarte Zwaan Events komt in actie voor elk groep en elk budget!

Doe een aanvraag


Offerte aanvragen

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Zwarte Zwaan Events. Bent u tevreden met uw uitje? Dan zijn wij het ook! Lees hier de referenties van onze opdrachtgevers.

Referenties

Op zoek naar het ideale kerstpakket?

Verras uw medewerkers met een cadeaubon waarmee zij zelf een activiteit kunnen kiezen. Een origineel geschenk voor elke medewerker!

CADEAUBONNEN

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug