Kerstdiner

Prijzen

Per volwassene

Kerstdiner €39,50

Per kind (3 t/m 12 jaar)

Kerstdiner kind €22,50

Het menu is inclufief dranken uit het Hollands assortiment. Het diner is voor kinderen t/m 2 jaar gratis.

Reserveer hier een tafel

Op 1e Kerstdag kunt u bij ons terecht voor zowel een gezellige brunch als een heerlijk diner. Geniet met uw partner, het gezin of de hele familie bij restaurant De Zwarte Zwaan.

Het Kerstdiner

Het Kerstdiner zal bestaan uit ons onbeperkt grill menu, inclusief drankjes.

Bekijk dit menu

Er zijn twee momenten waarop het diner wordt geserveerd. De eerste mogelijkheid om deel te nemen aan het diner  is van 16:00 uur tot en met 18:30 uur. De tweede mogelijkheid is van 19:30 uur tot en met 22:00 uur. Het restaurant zal worden omgetoverd tot een waar Kerstspektakel om de Kerstsfeer ook hier naar voren te halen

  • Maandag 25 december, van 16:00 tot 18:30 uur
  • Maandag 25 december, van 19:30 tot 22:00 uur
Reserveren

Wij raden u aan om een plaats in het restaurant (ruim) van te voren te reserveren via deze site om teleurstelling te voorkomen. Let op: Dit arrangement is alleen geldig tijdens Eerste Kerstdag.

Restaurant De Zwarte Zwaan website

 

Tijdens de Kerstdagen zullen niet alle combinaties geldig zijn. De combinaties die wel geboekt kunnen worden staan hieronder aangegeven.

Combinaties Eerste Kerstdag

Het Kerstdiner kan ook goed gecombineerd worden met een sessie lasergamen bij Lasergame Rotterdam, een spannende escape game bij Escaping Rotterdam, een tour op een Segway bij Segway Rotterdam of met een stadstour in de amfibie bus van Splashtours.

Combinaties kunnen uitsluitend geboekt worden via bovenstaande linkjes. De kosten voor de combinaties op Eerste Kerstdag zijn als volgt:

  • Diner & Lasergamen – €57,- per volw. en €40,- per kind
  • Diner & Splashtours – €69,- per volw. en €44,- per kind
  • Diner & Segway Rotterdam – €87,- per volw. Geschikt vanaf 16 jaar
  • Diner & Escaping Rotterdam – Vanaf €55,75 per volw. Geschikt vanaf 16 jaar
Mogelijkheden Tweede Kerstdag

Op Tweede Kerstdag is het restaurant geopend voor koffie/thee met gebak, een lunch of een borrel. Dit kan ook gecombineerd worden met één van bovenstaande activiteiten.

Mocht u meer informatie willen ontvangen, dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen of eventueel een e-mail sturen.

Reserveer hier een tafel


Offerte aanvragen

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Zwarte Zwaan Events. Bent u tevreden met uw uitje? Dan zijn wij het ook! Lees hier de referenties van onze opdrachtgevers.

Referenties
Wij zoeken collega's!

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug