Kroegentocht by Mik

Prijzen

Prijs per persoon

Kroegentocht by Mik €48,95

Minimaal 10 personen per tour. De prijs is inclusief BTW.

Reserveer hier

Even weg uit de dagelijkse sleur. Samen met vrienden iets gezelligs doen onder het genot van een drankje. Dat kan met de kroegentocht vanaf de Oude Binnenweg, over de Nieuwe Binnenweg en eindigend in Delfshaven. Kroegen met een rijk Rotterdams verleden. Een aantal van hen hebben een schitterend interieur en zijn zelfs meer dan 100 jaar oud. Dit zijn geen hipstertenten met opgedofte mensen. Integendeel!! Hier kom je de locals tegen, zijn de prijzen normaal en de muziek gewoon gezellig.

Het arrangement Kroegentocht by Mik is inclusief:
  • 8 consumpties
  • Mik Hartman als gids
Bij dit arrangement is het volgende van belang;
  • Deze tour is te boeken voor minimaal 10 personen
  • De totale duur van de tour is ongeveer 3 uur
  • Aanvang tour: Locatie Café Sijf Oude Binnenweg 115, 3012 JB Rotterdam. Het start en eindpunt kan in overleg worden gewijzigd
Highlights van deze tour zijn:
  • Café Melief Bender (1876)
  • Café Timmer (1973)
  • Hensepeter (1914)
  • Café Steijn (1921)
Mik Hartman

De Rotterdamse stadstour gids Mik Hartman toont je op unieke puur Rotterdamse wijze de stad en laat je deze ook proeven! Aangezien ik een brede interesse van huis uit meegekregen heb en veel over Rotterdam weet, lag het uiteindelijk voor de hand dat ik daar iets mee moest gaan doen. Na jarenlang in de logistieke en financiële wereld werkzaam te zijn geweest ben ik dan ook voor mezelf begonnen. Het geven van verschillende tours, in mijn eigen stijl, is dan iets wat ook op mijn lijf geschreven is.

www.Bymiktours.nl

Combineren

Een Kroegentocht By Mik is uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je Segway Rotterdam wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven. Hoe meer je combineert hoe meer korting je ontvangt. Let op! Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

Locatie

De locatie van dit arrangement is Café Timmer Oude Binnenweg 120, 3012 JB Rotterdam. Daar wacht Mik jullie op.

Reserveer hier


Offerte aanvragen

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Zwarte Zwaan Events. Bent u tevreden met uw uitje? Dan zijn wij het ook! Lees hier de referenties van onze opdrachtgevers.

Referenties
Wij zoeken collega's!

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug