Lasergamen & onbeperkt grillmenu

Prijzen

Lasergamen & onbeperkt grillmenu € 42,50 p.p. Lasergamen & onbeperkt grillmenu incl. drank € 55,50 p.p.

Escape Experience is geschikt voor groepen van 17 t/m 50 personen (vanaf 16 jaar). De prijzen zijn incl. 6% BTW

Doe een aanvraag

Lasergamen & onbeperkt grillmenu

Bij Lasergame Rotterdam kun je met zowel kleine als grote groepen voordelig lasergamen. Er wordt begonnen met speluitleg. Hier leer je hoe het geweer werkt, hoe je vest werkt en wat de spelregels zijn. Na de speluitleg betreed je de arena voor 15 minuten lasergame plezier!

Kun je er na de eerste ronde geen genoeg van krijgen? Ga dan door voor een tweede ronde en kijk of je je score kunt verbeteren. Het lasergamen gebeurt in het ruim van het schip De Zwarte zwaan. Er kunnen hier 20 personen tegelijkertijd gamen.

Je daalt af in het ruim van het schip en je waant je in een onderzeeër. De verbeelding spreekt voor zich. In de machinekamer maken de gamers zich opgewonden klaar voor vertrek. Het geluid van sonar en water versterkt de onderwater beleving. Door patrijspoorten word je beschoten. Achter olievaten en motoren zoek je dekking. De arena is 300m2 groot dus ruimte genoeg!

Na de Lasergame battle wil je wel even napraten. Bespreek de activiteit onder het genot van een drankje en een heerlijk diner. Schuif aan bij restaurant De Zwarte Zwaan, waar de grill al aan staat voor een uitgebreid en onbeperkt grill arrangement.

Dit arrangement is inclusief:
  • 2 sessies lasergamen van elk 20 minuten, inclusief 5 minuten speluitleg
  • Na iedere sessie lasergamen een pauze van 20 minuten
  • Onbeperkt grillmenu (gedurende 2 uur)

De samenstelling van het onbeperkt grillmenu vind je hier.

Belangrijk
  • Een lasergame sessie duurt 20 minuten, inclusief 5 minuten speluitleg.
  • Indien noodzakelijk zullen er meerdere groepen tegelijkertijd in de arena strijden. In dat geval zullen wij zoveel mogelijk rekening houden met de leeftijden van de spelers.
  • Graag 10 minuten voor aanvang van de battle aanwezig zijn, anders bestaat de kans dat je niet meer kan spelen.
  • Houd rekening met gepaste kleding (geen pumps, geen ‘zondagse’ kleding, geen witte kleding).
Combineren

Lasergamen is goed te combineren met andere arrangementen. Er starten in de directe omgeving verschillende activiteiten, zoals Splashtours, Segway Rotterdam en Lasergame Rotterdam. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden!

Reserveren

Reserveren op aanvraag. We raden je aan om dit arrangement tijdig te reserveren. Vul hiervoor ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij denken graag met je mee bij het samenstellen van het leukste groepsuitje in Rotterdam!

Restaurant de Zwarte Zwaan

De kok staat achter de grill en de gerechten en de drankjes worden aan tafel geserveerd. Onbeperkt grillen is gezellig en lekker. Restaurant De Zwarte Zwaan is bovendeks dus je kunt direct na het spelen van de escape room aanschuiven.

Locatie

De locatie van Lasergame Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan zit in het ruim de arena van Lasergame Rotterdam en de escape room van Escaping Rotterdam.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren.

Doe een aanvraag


Offerte aanvragen

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Zwarte Zwaan Events. Bent u tevreden met uw uitje? Dan zijn wij het ook! Lees hier de referenties van onze opdrachtgevers.

Referenties
Wij zoeken collega's!

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug