Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Loungeboot

Prijzen

Loungeboot & ontbijt € 25,00 p.p. Loungeboot & luxe lunch € 27,50 p.p. Loungeboot & borrel € 25,00 p.p. Loungeboot & high tea € 27,50 p.p. Loungeboot & sushi € 30,00 p.p. Loungeboot & all-inclusive borrel € 30,00 p.p.

Mogelijk voor groepen vanaf 6 personen. Prijzen zijn incl. BTW.

Doe een aanvraag

Loungeboot: een unieke tour door de havens van Rotterdam

Vrijgezellenfeest?! Bedrijfsuitje?! Familiefeestje? Of gewoon een leuk uitje met vrienden of vriendinnen? Maak dan gebruik van de H2O loungebootjes die jouw een unieke belevenis geven tijdens een 1,5 uur durende tocht door de binnenhavens van Rotterdam. In allebei de bootjes is er plaats voor maximaal 9 personen met een gewicht van totaal 880 kilo. Het vertrekpunt is het terras van H2OTEL.

Er kan elke dag gevaren worden als het weer het toelaat. Indien er sprake is van miezer en/of kou, dan zorgen wij voor paraplu’s en dekentjes. Enkele uren per dag kan er niet gevaren worden i.v.m. het hoge water waardoor de bootjes niet onder de bruggen door kunnen. De actuele waterstanden kun je hier vinden en anders kunnen wij je hierover informeren.

Dit arrangement (1,5 uur) is inclusief:
  • Tocht van 1,5 uur door de binnenhavens van Rotterdam
  • Schipper

Klik hier voor de verschillende mogelijkheden voor een ontbijt, lunch, borrel, high tea of sushi aan boord van de loungeboot. 

Reserveren

Reserveren op aanvraag. We raden je aan om dit arrangement tijdig te reserveren. Vul hiervoor ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij denken graag met je mee bij het samenstellen van het leukste groepsuitje in Rotterdam!

Combineren

De Loungeboot is goed te combineren met andere arrangementen. Combineer dit arrangement bijvoorbeeld met Splashtours, een cursus Plat Rotterdams of Segway door Rotterdam! Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden!

Locatie

Het vertrekpunt is het terras van H2OTEL (Wijnhaven 20a in Rotterdam).

Zwarte Zwaan Events

Heb je binnenkort een groepsuitje? Zwarte Zwaan Events is jouw partij voor een origineel en uniek uitje in Rotterdam! Zwarte Zwaan Events verzorgt elk denkbaar avontuur. Van een enkele belevenis tot complete arrangementen. Van een uniek rondje Rotterdam tot actie en sensatie en van hilarische spellen tot vergaderarrangementen. Zwarte Zwaan Events komt in actie voor elk groep en elk budget!

Doe een aanvraag


Offerte aanvragen

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Zwarte Zwaan Events. Bent u tevreden met uw uitje? Dan zijn wij het ook! Lees hier de referenties van onze opdrachtgevers.

Referenties
Wij zoeken collega's!

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug