Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Midgetgolf & BBQ

Prijzen

Midgetgolf & onbeperkt BBQ online € 31,00 p.p. Midgetgolf & onbeperkt BBQ offline € 33,00 p.p.

Prijzen zijn incl. BTW.

Boek nu online

Midgetgolf & BBQ

Het is heerlijk vertoeven bij Midget Golfbaan Parkhaven, gelegen op een prachtige en romantische plek midden in de bruisende stad Rotterdam. Verscholen tussen het loof, naast het schitterende Park en aan de voet van de Euromast. Maak teams en sla je slag op de Midget Golfbaan. Er zijn 18-holes en iedere baan is anders. Naarmate je van baan naar baan gaat, wordt het moeilijker met leuke obstakels.

Na de activiteit strijken jullie neer op het zonnige terras en staat de Green Egg BBQ voor jullie klaar. Op de Green Egg wordt vlees, kip en vis voor je bereid en daarnaast is er stokbrood met kruidenboter, salades, groenten en natuurlijk verschillende sausjes. Er is voor ieder wat wils! Of je nu met familie, vrienden of collega’s bent, onbeperkt barbecueën is ontspannen genieten!

Dit arrangement is inclusief:
  • Een potje midgetgolf (+/- 75 minuten)
  • Onbeperkt barbecueën excl. drank (gedurende 2 uur)
Belangrijk:
  • Barbecueën kan iedere zaterdag en zondag van 17.00 tot 20.00 voor ieder gewenst aantal personen. Doordeweeks en op andere tijden is dit arrangement ook mogelijk voor groepen vanaf 20 personen.
  • Lees vooraf de spelregels voor het midgetgolfen.
  • Houd rekening met gepaste kleding (geen pumps, geen ‘zondagse’ kleding).
  • Per baan zijn maximaal 6 spelers toegestaan.
  • Het nuttigen van eigen consumpties is helaas niet toegestaan.
Combineren:

Dit arrangement is verder uit te breiden met een andere activiteit, zoals met Splashtours, Lasergame, Segway of een Escape Room. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties je de golfsessie wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven.

Reserveren

Wij raden je aan om dit arrangement direct online te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Als je online boekt, ontvang je direct een korting van € 2 per persoon. Je kunt ook een aanvraag doen. Vul hiervoor ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij denken graag met je mee bij het samenstellen van het leukste groepsuitje in Rotterdam!

Locatie:

De locatie van Midget Golfbaan Parkhaven is Parkhaven 22 aan de voet van de Euromast. De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren.

Zwarte Zwaan Events

Heb je binnenkort een groepsuitje? Zwarte Zwaan Events is jouw partij voor een origineel en uniek uitje in Rotterdam! Zwarte Zwaan Events verzorgt elk denkbaar avontuur. Van een enkele belevenis tot complete arrangementen. Van een uniek rondje Rotterdam tot actie en sensatie en van hilarische spellen tot vergaderarrangementen. Zwarte Zwaan Events komt in actie voor elk groep en elk budget!

Boek nu online


Offerte aanvragen

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Zwarte Zwaan Events. Bent u tevreden met uw uitje? Dan zijn wij het ook! Lees hier de referenties van onze opdrachtgevers.

Referenties
Wij zoeken collega's!

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug