Onbeperkt BBQ

Prijzen

Onbeperkt BBQ € 24,50 p.p.

Voorbeeldarrangementen:

Midgetgolf & onbeperkt BBQ € 31,50 p.p. Splashtours & onbeperkt BBQ € 51,00 p.p. Segway & onbeperkt BBQ € 72,00 p.p. RIB varen 30 minuten & onbeperkt BBQ € 63,50 p.p.

Prijzen zijn incl. BTW.

Doe een aanvraag

Onbeperkt BBQ

Het is heerlijk vertoeven bij Midget Golfbaan Parkhaven, gelegen op een prachtige en romantische plek midden in de bruisende stad Rotterdam. Verscholen tussen het loof, naast het schitterende Park en aan de voet van de Euromast. Jullie strijken neer op het zonnige terras en daar staat de Green Egg BBQ voor jullie klaar. Op de Green Egg wordt vlees, kip en vis voor je bereid en daarnaast is er stokbrood met kruidenboter, salades, groenten en natuurlijk verschillende sausjes. Er is voor ieder wat wils! Of je nu met familie, vrienden of collega’s bent, onbeperkt barbecueën is ontspannen genieten!

Dit arrangement is inclusief:
  • Onbeperkt barbecueën excl. drank (gedurende 2 uur)
Belangrijk:
  • Barbecueën kan iedere zaterdag en zondag van 17.00 tot 20.00 voor ieder gewenst aantal personen. Doordeweeks en op andere tijden is dit arrangement ook mogelijk voor groepen vanaf 20 personen.
Combineren:

Dit arrangement is uit te breiden met een andere activiteit, zoals met Midgetgolf, Splashtours, Lasergame, Segway of een Escape Room. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties je de barbecue wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven.

Reserveren:

Reserveren op aanvraag. We raden je aan om dit arrangement tijdig te reserveren. Vul hiervoor ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij denken graag met je mee bij het samenstellen van het leukste groepsuitje in Rotterdam!

Locatie:

De locatie van Midget Golfbaan Parkhaven is Parkhaven 22 aan de voet van de Euromast. De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren.

Zwarte Zwaan Events:

Heb je binnenkort een groepsuitje? Zwarte Zwaan Events is jouw partij voor een origineel en uniek uitje in Rotterdam! Zwarte Zwaan Events verzorgt elk denkbaar avontuur. Van een enkele belevenis tot complete arrangementen. Van een uniek rondje Rotterdam tot actie en sensatie en van hilarische spellen tot vergaderarrangementen. Zwarte Zwaan Events komt in actie voor elk groep en elk budget!

Doe een aanvraag


Offerte aanvragen

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Zwarte Zwaan Events. Bent u tevreden met uw uitje? Dan zijn wij het ook! Lees hier de referenties van onze opdrachtgevers.

Referenties
Wij zoeken collega's!

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug