Outdoor Battle Royale & BBQ

Prijzen

Outdoor Battle Royale & onbeperkt BBQ € 42,00 p.p.

Prijzen zijn incl. BTW.

Outdoor Battle Royale & BBQ

Ben jij dol op Fortnite? Ga dan de battle aan en speel dit populaire real life spel met jouw vrienden! Beleef de spanning van deze computergame in de buitenlucht. Alles draait om het vinden van voorwerpen en speciale krachten om je tegenstanders te verslaan. Met deze game is jouw kinderfeestje of groepsuitje gegarandeerd een succes!

Na de activiteit strijken jullie neer op het zonnige terras en staat de Green Egg BBQ voor jullie klaar. Op de Green Egg wordt vlees, kip en vis voor je bereid en daarnaast is er stokbrood met kruidenboter, salades, groenten en natuurlijk verschillende sausjes. Er is voor ieder wat wils! Of je nu met familie, vrienden of collega’s bent, onbeperkt barbecueën is ontspannen genieten!

Dit arrangement is inclusief:
  • Instructie van een ervaren begeleider
  • 2 sessies Battle Royale van elk 15 minuten
  • Pauze van 10 minuten tussen de sessies
  • Onbeperkt barbecueën excl. drank (gedurende 2 uur)
Belangrijk:
  • Barbecueën kan iedere zaterdag en zondag van 17.00 tot 20.00 voor ieder gewenst aantal personen.
  • Dit arrangement is mogelijk voor groepen van minimaal 6 en maximaal 12 personen. Er kunnen andere deelnemers toegevoegd worden aan het spel.
  • Het spel vindt plaats in Het Park bij de Midget Golfbaan Parkhaven. De begeleider wacht jullie hier op.
  • Houd rekening met gepaste kleding en de weersomstandigheden.
Combineren:

Dit arrangement is verder uit te breiden met een andere activiteit, zoals met Splashtours, Lasergame, Segway of een Escape Room. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties je de sessies wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven.

Reserveren

Wij raden je aan om de Battle Royale online te reserveren. Per e-mail ontvang je een bevestiging met daarin de tijden. Reserveer van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Locatie:

Het spel vindt plaats in Het Park bij de Midget Golfbaan Parkhaven. De begeleider wacht jullie hier op. De locatie van Midget Golfbaan Parkhaven is Parkhaven 22 aan de voet van de Euromast. De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.

Zwarte Zwaan Events

Heb je binnenkort een groepsuitje? Zwarte Zwaan Events is jouw partij voor een origineel en uniek uitje in Rotterdam! Zwarte Zwaan Events verzorgt elk denkbaar avontuur. Van een enkele belevenis tot complete arrangementen. Van een uniek rondje Rotterdam tot actie en sensatie en van hilarische spellen tot vergaderarrangementen. Zwarte Zwaan Events komt in actie voor elk groep en elk budget!


Offerte aanvragen

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Zwarte Zwaan Events. Bent u tevreden met uw uitje? Dan zijn wij het ook! Lees hier de referenties van onze opdrachtgevers.

Referenties
Wij zoeken collega's!

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug