Outdoor Battle Royale

Prijzen

Per persoon:

Outdoor Battle Royale € 18,50 Outdoor Battle Royale & 3-gangenmenu € 43,50 Outdoor Battle Royale & Lasergamen € 37,00 Outdoor Battle Royale & Pannenkoekenboot € 38,00

Outdoor Battle Royale is geschikt voor groepen vanaf 6 personen.

Doe een aanvraag

Ben jij dol op Fortnite? Ga dan de battle aan en speel dit populaire real life spel met jouw vrienden! Beleef de spanning van deze computergame in de buitenlucht. Alles draait om het vinden van voorwerpen en speciale krachten om je tegenstanders te verslaan. Met deze game is jouw kinderfeestje of groepsuitje gegarandeerd een succes!

Dit arrangement bestaat uit:
  • Instructie van een ervaren begeleider
  • 2 sessies Battle Royale van elk 15 minuten
  • Pauze van 10 minuten tussen de sessies
Belangrijk:
  • Dit arrangement is mogelijk voor groepen van minimaal 6 en maximaal 12 personen. Er kunnen andere deelnemers toegevoegd worden aan het spel.
  • Het spel vindt plaats in Het Park bij de Midget Golfbaan Parkhaven. De begeleider wacht jullie hier op.
  • Houd rekening met gepaste kleding en de weersomstandigheden.
Combineren:

Combineer Outdoor Battle Royale gemakkelijk met een potje midgetgolf, lasergamen of een rondvaart met de Pannenkoekenboot! Wil je een combinatie die niet op onze website staat? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Reserveren:

Wij raden je aan om de Battle Royale online te reserveren. Per e-mail ontvang je een bevestiging met daarin de tijden. Reserveer van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Locatie:

Het spel vindt plaats in Het Park bij de Midget Golfbaan Parkhaven. De begeleider wacht jullie hier op. De locatie van Midget Golfbaan Parkhaven is Parkhaven 22 aan de voet van de Euromast. De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.

Doe een aanvraag