Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Outdoor Battle Royale

Prijzen

Outdoor Battle Royale € 18,50

Voorbeeldarrangementen:

Outdoor Battle Royale & onbeperkt grillmenu € 47,00 Outdoor Battle Royale & Lasergamen € 37,00 Outdoor Battle Royale & Pannenkoekenboot € 38,00

Outdoor Battle Royale is geschikt vanaf 6 jaar. De prijzen zijn incl. 9% BTW.

Ben jij dol op Fortnite? Ga dan de battle aan en speel dit populaire real life spel met jouw vrienden! Beleef de spanning van deze computergame in de buitenlucht. Alles draait om het vinden van voorwerpen en speciale krachten om je tegenstanders te verslaan. Met deze game is jouw kinderfeestje of groepsuitje gegarandeerd een succes!

Dit arrangement bestaat uit:
  • instructie van een ervaren begeleider
  • 2 sessies Battle Royale van elk 15 minuten
  • pauze van 10 minuten tussen de sessies
Belangrijk:
  • Dit arrangement is mogelijk voor groepen van minimaal 6 en maximaal 12 personen. Er kunnen andere deelnemers toegevoegd worden aan het spel.
  • Het spel vindt plaats in Het Park bij de Midget Golfbaan Parkhaven. De begeleider wacht jullie hier op.
  • Houd rekening met gepaste kleding en de weersomstandigheden.
Combineren:

Combineer Outdoor Battle Royale gemakkelijk met een potje midgetgolf, lasergamen of een rondvaart met de Pannenkoekenboot! Wil je een combinatie die niet op onze website staat? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Reserveren:

Wij raden je aan om de Battle Royale online te reserveren. Per e-mail ontvang je een bevestiging met daarin de tijden. Reserveer van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Locatie:

Het spel vindt plaats in Het Park bij de Midget Golfbaan Parkhaven. De begeleider wacht jullie hier op. De locatie van Midget Golfbaan Parkhaven is Parkhaven 22 aan de voet van de Euromast. De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.


Offerte aanvragen

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Zwarte Zwaan Events. Bent u tevreden met uw uitje? Dan zijn wij het ook! Lees hier de referenties van onze opdrachtgevers.

Referenties
Wij zoeken collega's!

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug