Outdoor Escape Game

Prijzen

Per persoon:

Outdoor Escape Game € 19,50

Doe een aanvraag

Wereldberoemd schilderij geroofd uit de Kunsthal en gedumpt in Het Park. Wie kraakt de code en vindt het schilderij terug?

De spannende Outdoor Escape Game start bij Restaurant De Zwarte Zwaan waar jullie ontvangen worden met een drankje en gebak. Na een korte instructie ga je met jouw team op pad om het gestolen schilderij terug te vinden in Het Park. De koffer geeft jullie cryptische aanwijzingen en brengt jullie op het goede spoor. Speur naar coördinaten terwijl je geniet van de natuur en het mooiste park van Rotterdam ontdekt. Alleen door goed samen te werken, kan de overwinning opgeëist worden.

Aantal personen

Minimaal 8 personen. Je wordt verdeeld in teams van elk 4 tot 6 personen.

Outdoor Escape Game

Het spel duurt maximaal 1,5 uur en start met een instructie inclusief een drankje en gebak. Houd rekening met de weersomstandigheden, want het spel vindt plaats in de buitenlucht.

Combinatiemogelijkheden

De Outdoor Escape Game is goed te combineren met andere arrangementen. In de directe omgeving vind je verschillende activiteiten, zoals Splashtours, River Cruise Rotterdam, Restaurant De Zwarte Zwaan en Lasergame Rotterdam. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden!

  • Outdoor Escape Game & 3-gangenmenu: € 44,50 p.p.
  • Outdoor Escape Game & borrel: € 34,00 p.p.
  • Outdoor Escape Game & lunch: € 38,00 p.p.
  • Outdoor Escape Game & onbeperkt spareribs: € 35,50 p.p.
  • Outdoor Escape Game & Splashtours: € 47,00 p.p.
Locatie

De startlocatie van de Outdoor Escape Game is Restaurant De Zwarte Zwaan (Parkhaven t/o de Euromast). De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.

Doe een aanvraag


Offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug