Pannenkoekenboot

Prijzen

Per persoon:

75 Minutenvaart € 19,50 Familie Cruise (2,5 uur) € 27,50

De prijzen zijn inclusief btw.

Doe een aanvraag

Vaar mee met de Pannenkoekenboot op de Rotterdamse wateren waar je een prachtig uitzicht hebt over de imposante skyline. De beroemde en gedurfde architectuur waar Rotterdam wereldwijd om bekend staat, is vanaf het water niet te missen!

In een ongedwongen sfeer geniet je onbeperkt van versgebakken spek-, kaas-, appel- en naturel pannenkoeken. Ook is er poedersuiker en stroop om de pannenkoeken mee te versieren. Twijfelen hoeft niet, want de volgende ronde kies je gewoon weer een andere pannenkoek! Het record staat op 15, hoeveel pannenkoeken kun jij op?

Speciaal voor de jongste gasten is er in het ruim een megagrote ballenbak en er zijn kleurplaten met kleurtjes, zodat ze zich geen moment hoeven te vervelen.

Aantal personen

Maximaal 130 gasten per rondvaart.

Pannenkoekenboot

De Pannenkoekenboot verzorgt rondvaarten van 75 minuten en van 2,5 uur. De rondvaarten zijn inclusief onbeperkt pannenkoeken eten.

Combinatiemogelijkheden

De Pannenkoekenboot is goed te combineren met andere arrangementen. In de directe omgeving vind je verschillende activiteiten, zoals de Splashtours, River Cruise Rotterdam, Restaurant De Zwarte Zwaan en Segway Rotterdam. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden!

  • 75 Minutenvaart & Splashtours: € 47,00 p.p.
  • 75 Minutenvaart & Euromast: € 27,75 p.p.
  • 75 Minutenvaart & Midget Golfbaan: € 27,00 p.p.
  • 75 Minutenvaart & Lasergame: € 38,00 p.p.
Exclusieve vaart

Een uitje met het bedrijf? Een jubileum of een verjaardag voor de hele familie en wil je iets speciaals organiseren? Wil je je gasten Rotterdam vanaf zijn mooiste kant laten zien? Dan is de Pannenkoekenboot Rotterdam de juiste locatie! De Pannenkoekenboot Rotterdam is exclusief af te huren voor gezelschappen tot 150 personen. Hierbij kan de Pannenkoekenboot de vaste koers volgen, maar in overleg met de kapitein kun je ook een geheel eigen koers varen.

Locatie

De startlocatie van de Pannenkoekenboot Rotterdam is Parkhaven t/o de Euromast. De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.

Doe een aanvraag


Offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug