Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

RIB varen & BBQ

Prijzen

RIB varen & BBQ online € 62,00 p.p. RIB varen & BBQ offline € 64,00 p.p.

Prijzen zijn incl. BTW.

Doe een aanvraag

RIB varen & BBQ

Spring met jouw groep aan boord van de de Blue Ring Octopus RIB om met een topsnelheid over de Maas te knallen. Hou je vast voor de rit van je leven en voel de adrenaline! Tijdens de RIB experience spot je alle highlights van Rotterdam.

Na de vaarsensatie strijken jullie neer op het zonnige terras en staat de Green Egg BBQ voor jullie klaar. Er wordt brood met verschillende smeersels en een kop huisgemaakte soep geserveerd. Op de Big Green Egg worden Merquez worstjes met knoflooksaus (halal), kipfilet met pindasaus en kroepoek, mini burgers, een wisselende witvis en geroosterde pompoen met geitenkaas (vegetarisch) bereid. Ook is er een buffet met twee soorten salade en friet met mayonaise. Als dessert serveren wij profiteroles cioccolato.

Dit arrangement (2,5 uur) is inclusief:
  • 30 minuten RIB varen met instructie, zwemvest en natuurlijk een ervaren schipper met een flinke dosis Rotterdamse gezelligheid!
  • Onbeperkt barbecueën excl. drank (gedurende 2 uur)
Belangrijk:
  • Barbecueën kan iedere zaterdag en zondag van 17.00 tot 20.00 vanaf 4 personen. Doordeweeks en op andere tijden is dit arrangement ook mogelijk voor groepen vanaf 20 personen.
  • De barbecue vindt plaats bij de Midget Golfbaan Parkhaven, op slechts 2 minuten loopafstand van Segway Rotterdam. Je hoeft alleen maar de straat over te steken!
Reserveren

Reserveren op aanvraag. We raden je aan om dit arrangement tijdig te reserveren. Vul hiervoor ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij denken graag met je mee bij het samenstellen van het leukste groepsuitje in Rotterdam!

Combineren

Dit arrangement is goed te combineren met andere activiteiten, zoals een potje Midgetgolf, een exclusieve rit met Splashtours of een Segway Tour. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden!

Locatie

De locatie van de barbecue is Midget Golfbaan Parkhaven is Parkhaven 22 aan de voet van de Euromast.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren

Zwarte Zwaan Events

Heb je binnenkort een groepsuitje? Zwarte Zwaan Events is jouw partij voor een origineel en uniek uitje in Rotterdam! Zwarte Zwaan Events verzorgt elk denkbaar avontuur. Van een enkele belevenis tot complete arrangementen. Van een uniek rondje Rotterdam tot actie en sensatie en van hilarische spellen tot vergaderarrangementen. Zwarte Zwaan Events komt in actie voor elk groep en elk budget!

Doe een aanvraag


Offerte aanvragen

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Zwarte Zwaan Events. Bent u tevreden met uw uitje? Dan zijn wij het ook! Lees hier de referenties van onze opdrachtgevers.

Referenties
Wij zoeken collega's!

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug