RIB varen

Prijzen

Per persoon:

15 minuten € 25,00 30 minuten € 38,50 45 minuten € 47,50 60 minuten € 57,50

De prijzen zijn inclusief BTW.

Doe een aanvraag

Spring met jouw groep aan boord van de de Blue Ring Octopus RIB om met een topsnelheid over de Maas te knallen. Hou je vast voor de rit van je leven en voel de adrenaline! Tijdens de RIB experience spot je alle highlights van Rotterdam.

Bedwing de Maas met Rotjeknor Knallen en verken Rotterdam met hoge snelheid. Tijdens een experience zie je de highlights van het centrum van Rotterdam en maak je kennis met de havens. Het maakt je beeld van Rotterdam compleet. De industriële kant van Rotterdam zie je goed wanneer je met hoge snelheid richting Schiedam vaart. Van Parkhaven tot Koningshaven en van Erasmusbrug tot de Botlek. Van Euromast tot Hotel New York en van SS Rotterdam tot het witte huis.

Aantal personen

Minimaal 4 en maximaal 8 personen per vaart (vanaf 14 jaar).

RIB-vaart

Kies uit een vaart van 15, 30, 45 of 60 minuten. De vaarten zijn onder begeleiding van de ervaren schipper, Frank de Waard. Hij neemt je mee het water op. Je gaat als een raket langs de skyline van Rotterdam met een flinke dosis Rotterdamse gezelligheid. Er zijn zwemvesten en regenpakken bij slecht weer.

Combinatiemogelijkheden

De RIB-vaart is goed te combineren met andere arrangementen. In de directe omgeving vind je verschillende activiteiten, zoals de Pannenkoekenboot, River Cruise Rotterdam, Restaurant De Zwarte Zwaan en Segway Rotterdam. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden!

  • RIB-vaart 30 minuten & 3-gangenmenu: € 63,50 p.p.
  • RIB-vaart 30 minuten & onbeperkt spareribs: € 54,50 p.p.
  • RIB-vaart 30 minuten & Segway Tour: € 76,00 p.p.
  • RIB-vaart 30 minuten & Splashtours: € 66,00 p.p.
  • RIB-vaart 30 minuten & Pannenkoekenboot: € 58,00 p.p.
Locatie

De startlocatie van de RIB-vaart is Parkhaven t/o de Euromast (naast de Pannenkoekenboot). De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.

Belangrijk: Voordat je aan boord stapt dien je het vrijwaringsformulier te lezen en te ondertekenen.

Doe een aanvraag


Offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug