Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

River Cruise Rotterdam

Prijzen

Per persoon:

River Cruise € 12,50 River Cruise & 3-gangenmenu € 37,50 River Cruise & koffietafel € 26,00

Doe een aanvraag

Stap aan boord voor een rondvaart van circa 1 uur op de Maas langs alle highlights van Rotterdam. Je hebt een prachtig uitzicht over de imposante skyline en de verschillende havens. Een enthousiaste gids vertelt je tijdens de vaart over alle ins en outs van de vaarroute. We varen onder andere langs het beroemde ss Rotterdam, Kop van Zuid, Hotel New York, het Witte Huis, de Willemsbrug, de Euromast en meer bijzondere plekken die je niet mag missen.

Zoek een plekje binnen in de gezellige salon of strijk neer op het zonnedek. Aan boord is een bar waar dranken en hapjes verkrijgbaar zijn.

Dit arrangement bestaat uit:
  • River Cruise van circa 1 uur langs alle highlights van Rotterdam
  • Live guide

Check hier de actuele vertrektijden en beschikbaarheid.

Boot afhuren:

Een uitje met het bedrijf? Een jubileum of een verjaardag voor de hele familie en wil je iets speciaals organiseren? Wil je je gasten Rotterdam vanaf zijn mooiste kant laten zien? De rondvaartboot is exclusief af te huren voor gezelschappen tot 150 personen. Het schip biedt ruimte voor maximaal 100 passagiers in de salon en maximaal 50 passagiers op het buitendek. We kunnen de vaste koers volgen, maar in overleg met de kapitein kun je ook een geheel eigen koers varen. Het afhuren van de boot is mogelijk buiten onze vaste afvaarttijden en ook ideaal voor een Sinterklaasviering, Kerstuitje, nieuwjaarsborrel, bedrijfsfeest of verenigingsuitje! We bieden verschillende arrangementen op maat. Zo kun je de boot afhuren voor een vaart met een stukje gebak, borrelgarnituur, een lunch of een uitgebreid buffet. Denk bijvoorbeeld aan een jubileumvaart, vergadering, presentatie, bruiloft, schoolexcursie, congres of event.

Reserveren:

Reserveer je ticket voor de rondvaart online met een aantrekkelijke korting of koop je tickets bij de opstapplek. Wij raden je aan om tijdig de tickets te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Belangrijk:
  • Wij raden je aan om 15 minuten voor de vertrektijd aanwezig te zijn. De boot vertrekt op tijd en de kapitein kan helaas niet wachten.
  • De rondvaartboot is rolstoelvriendelijk.
  • Er zijn toiletten aan boord.
Vertreklocatie:

De opstapplaats is Parkhaven tegenover de Euromast. De rondvaartboot vind je naast de Pannenkoekenboot. Er is voldoende parkeergelegenheid op de Parkhaven en ook met het openbaar vervoer is de Parkhaven goed bereikbaar. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je op de pagina Vertreklocatie & Parkeren.

Doe een aanvraag


Offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug