River Cruise Rotterdam

Prijzen

Per persoon:

Rondvaart 1 uur € 13,50 Havenrondvaart 1,5 uur € 15,00

Doe een aanvraag

Aantal personen

Maximaal 100 personen per vaart.

River Cruise

River Cruise verzorgt een skyline rondvaart van 1 uur en een havenrondvaart van 1,5 uur. Tijdens de vaart is een live gids aanwezig die je het een en ander vertelt over de highlights op de vaarroute.

Combinatiemogelijkheden

River Cruise is goed te combineren met andere arrangementen. In de directe omgeving vind je verschillende activiteiten, zoals de Pannenkoekenboot, Splashtours, Restaurant De Zwarte Zwaan en Segway Rotterdam. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden!

  • Rondvaart 1 uur & 3-gangenmenu: € 37,50 p.p.
  • Rondvaart 1 uur & koffie met gebak: € € 17,50 p.p.
  • Rondvaart 1 uur & Splashtours: € 37,50 p.p.
  • Rondvaart 1 uur & onbeperkt spareribs: € 28,50 p.p.
Exclusieve vaart

Een uitje met het bedrijf? Een jubileum of een verjaardag voor de hele familie en wil je iets speciaals organiseren? Wil je je gasten Rotterdam vanaf zijn mooiste kant laten zien? De rondvaartboot is exclusief af te huren voor gezelschappen tot 150 personen. Het schip biedt ruimte voor maximaal 100 passagiers in de salon en maximaal 50 passagiers op het buitendek. We kunnen de vaste koers volgen, maar in overleg met de kapitein kun je ook een geheel eigen koers varen. Het afhuren van de boot is mogelijk buiten onze vaste afvaarttijden en ook ideaal voor een Sinterklaasviering, Kerstuitje, nieuwjaarsborrel, bedrijfsfeest of verenigingsuitje! We bieden verschillende arrangementen op maat. Zo kun je de boot afhuren voor een vaart met een stukje gebak, borrelgarnituur, een lunch of een uitgebreid buffet. Denk bijvoorbeeld aan een jubileumvaart, vergadering, presentatie, bruiloft, schoolexcursie, congres of event.

Locatie

De startlocatie van River Cruise Rotterdam is Parkhaven t/o de Euromast. De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.

Doe een aanvraag