Rotterdamse Avond

Prijzen

Rotterdamse Avond € 49,50 p.p.

Voorbeeldarrangementen:

Rotterdamse Avond & burgers en bier € 62,00 p.p. Rotterdamse Avond & onbeperkt grillmenu € 79,00 p.p. Rotterdamse Avond & karaoke € 77,00 p.p.

Mogelijk voor groepen vanaf 20 personen. Prijzen zijn incl. BTW.

Doe een aanvraag

Rotterdamse Avond

Tijdens de Rotterdamse Avond, wat trouwens ook een middag kan zijn, krijgt u alles te horen en te zien over onze mooie stad. Uiteraard alles met een grote knipoog en glimlach op het gezicht. Wist u bijvoorbeeld al dat Rotterdammers voor alles een bijnaam hebben? Station Kapsalon? Kabouter Buttplug? De Koopgoot (in het Engels The Buying goet). Natuurlijk leert u ook van alles over onze taal. Spreekwoorden als ‘Tebbie nou gedaan’, ‘Pleurt Op!’ en ‘hebbie in je nest gezeken’ horen snel tot uw eigen woordenschat. De Rotterdamse avond wordt verder ingevuld met binGo, een quiz en Rotterdams Pim Pam Pet. Kortom; een avond (of middag) waarna u met een Groen-Wit-Groen hart vertrekt!

Dit arrangement (3,5 uur) is inclusief:
  • Verschillende spelelementen onder begeleiding van Roel Pot
  • Onbeperkt drankjes 3,5 uur (Hollandse bar) met hapjes
Reserveren

Reserveren op aanvraag. We raden je aan om dit arrangement tijdig te reserveren. Vul hiervoor ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij denken graag met je mee bij het samenstellen van het leukste groepsuitje in Rotterdam!

Combineren

De Rotterdamse Avond is goed te combineren met andere arrangementen. Praat bijvoorbeeld samen na over het spel onder het genot van bier en burgers. Ook starten in de directe omgeving verschillende activiteiten, zoals Splashtours, Segway Rotterdam en Lasergame Rotterdam. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden!

Locatie

De Rotterdamse Avond wordt gehouden bij Café Ech Wel. Het adres van Café Ech wel is  Parkkade 27, op een mooie locatie aan de rand van Het Park, onderaan de Euromast, met prachtig uitzicht op de Maas.

De Parkkade is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren.

Zwarte Zwaan EVents

Heb je binnenkort een groepsuitje? Zwarte Zwaan Events is jouw partij voor een origineel en uniek uitje in Rotterdam! Zwarte Zwaan Events verzorgt elk denkbaar avontuur. Van een enkele belevenis tot complete arrangementen. Van een uniek rondje Rotterdam tot actie en sensatie en van hilarische spellen tot vergaderarrangementen. Zwarte Zwaan Events komt in actie voor elk groep en elk budget!

Doe een aanvraag


Offerte aanvragen

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Zwarte Zwaan Events. Bent u tevreden met uw uitje? Dan zijn wij het ook! Lees hier de referenties van onze opdrachtgevers.

Referenties
Wij zoeken collega's!

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug