Rotterdamse Bingo

Prijzen

Rotterdamse Bingo € 49,50 p.p.

Voorbeeldarrangementen:

Rotterdamse Bingo & bier en burgers € 62,00 p.p. Rotterdamse Bingo & onbeperkt grillmenu € 78,00 p.p. Rotterdamse Bingo & karaoke € 77,00 p.p.

Mogelijk voor groepen vanaf 20 personen. Prijzen zijn incl. BTW.

Doe een aanvraag

Rotterdamse Bingo

Wat is er nou leuker dan een bingo? Nou, een Rotterdamse Bingo! Er zijn vijf rondes bingo met leuke prijzen, en tussen de rondes door krijg je ook nog eens op ludieke wijze leuke (on)zin over Rotterdam te horen! Maar let op; het kan zo maar zijn dat u uw eigen accent netjes hebt afgeleerd na afloop van deze middag of avond. Gaat u naar huis met een Rotterdams shirt met kreten als ‘Oh Ja Joh?’, ‘Pleurrrrrrt op’ of ‘hebbie in je nest gezeken?’, of bent u de winnaar van een heerlijk Rotterdams drankie? Je weet het na afloop…

Dit arrangement (3 uur) is inclusief:
  • Rotterdamse Bingo onder begeleiding van Roel Pot
  • Vijf rondes met drie leuke prijzen per ronde en een pauze
  • Onbeperkt drankjes 3 uur (Hollandse bar) met hapjes
Reserveren

Reserveren op aanvraag. We raden je aan om dit arrangement tijdig te reserveren. Vul hiervoor ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij denken graag met je mee bij het samenstellen van het leukste groepsuitje in Rotterdam!

Combineren

De Rotterdamse Bingo is goed te combineren met andere arrangementen. Praat bijvoorbeeld samen na over de cursus onder het genot van bier en burgers. Ook starten in de directe omgeving verschillende activiteiten, zoals Splashtours, Segway Rotterdam en Lasergame Rotterdam. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden!

Locatie

De Rotterdamse Bingo wordt gehouden bij Café Ech Wel. Het adres van Café Ech wel is  Parkkade 27, op een mooie locatie aan de rand van Het Park, onderaan de Euromast, met prachtig uitzicht op de Maas.

De Parkkade is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren.

Zwarte Zwaan Events

Heb je binnenkort een groepsuitje? Zwarte Zwaan Events is jouw partij voor een origineel en uniek uitje in Rotterdam! Zwarte Zwaan Events verzorgt elk denkbaar avontuur. Van een enkele belevenis tot complete arrangementen. Van een uniek rondje Rotterdam tot actie en sensatie en van hilarische spellen tot vergaderarrangementen. Zwarte Zwaan Events komt in actie voor elk groep en elk budget!

Doe een aanvraag


Offerte aanvragen

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Zwarte Zwaan Events. Bent u tevreden met uw uitje? Dan zijn wij het ook! Lees hier de referenties van onze opdrachtgevers.

Referenties
Wij zoeken collega's!

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug