Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Segway & BBQ

Prijzen

Segway & onbeperkt BBQ online € 71,00 p.p. Segway & onbeperkt BBQ offline € 73,00 p.p.

De Segway tour start vanaf 4 personen.

Boek nu online

Segway & BBQ

Trek gekregen na de Segway Tour? Strijk neer op het gezellige terras van de Midget Golfbaan Parkhaven voor een overheerlijke barbecue! Elke zaterdag en zondag schuif je gemakkelijk aan om onbeperkt te genieten van het barbecuebuffet. Op de Green Egg wordt vlees, kip en vis voor je bereid en daarnaast is er stokbrood met kruidenboter, salades, groenten en natuurlijk verschillende sausjes. Er is voor ieder wat wils! Of je nu met familie, vrienden of collega’s bent, onbeperkt barbecueën is ontspannen genieten!

De Segway Tour combineer je gemakkelijk met de barbecue. Reserveer dit arrangement online en ontvang direct een leuke korting!

Dit arrangement is inclusief:
  • De Segway Erasmusbrug Tour van 75 minuten inclusief 15 minuten instructie
  • Onbeperkt barbecueën excl. drank (gedurende 2 uur)
Belangrijk:
  • Barbecueën kan iedere zaterdag en zondag van 17.00 tot 20.00 vanaf 4 personen. Doordeweeks en op andere tijden is dit arrangement ook mogelijk voor groepen vanaf 20 personen.
  • De barbecue vindt plaats bij de Midget Golfbaan Parkhaven, op slechts 2 minuten loopafstand van Segway Rotterdam. Je hoeft alleen maar de straat over te steken!
  • Wij hebben 41 Segways beschikbaar en 9 steps. Meer Segways op aanvraag.
  • Segway’en is mogelijk vanaf 16 jaar, dit is wettelijk bepaald.
  • Het dragen van een helm is verplicht, deze leveren wij kosteloos.
  • Het is belangrijk dat u met uw kleding rekening houdt met het weer. Wij hebben geen handschoenen, dikke jassen, sjaals etc. beschikbaar.
Combineren:

Dit arrangement is verder uit te breiden met een andere activiteit, zoals met Midgetgolf, Lasergame, Splashtours of een Escape Room. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties je de golfsessie wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven.

Reserveren

Wij raden je aan om dit arrangement direct online te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Als je online boekt, ontvang je direct een korting! Je kunt ook een aanvraag doen. Vul hiervoor ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij denken graag met je mee bij het samenstellen van het leukste groepsuitje in Rotterdam!

Locatie:

De vertrek locatie van Segway Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan zal de instructie worden gegeven. De barbecue vindt plaats bij de Midget Golfbaan Parkhaven, op slechts 2 minuten loopafstand van Lasergame Rotterdam. Je hoeft alleen maar de straat over te steken!

Zwarte Zwaan Events

Heb je binnenkort een groepsuitje? Zwarte Zwaan Events is jouw partij voor een origineel en uniek uitje in Rotterdam! Zwarte Zwaan Events verzorgt elk denkbaar avontuur. Van een enkele belevenis tot complete arrangementen. Van een uniek rondje Rotterdam tot actie en sensatie en van hilarische spellen tot vergaderarrangementen. Zwarte Zwaan Events komt in actie voor elk groep en elk budget!

Boek nu online


Offerte aanvragen

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Zwarte Zwaan Events. Bent u tevreden met uw uitje? Dan zijn wij het ook! Lees hier de referenties van onze opdrachtgevers.

Referenties
Wij zoeken collega's!

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug