Segway Rotterdam

Prijzen

Per persoon:

Segway Tour € 37,50 Segway Tour & 3-gangenmenu € 62,50 Segway Tour & borrel € 45,50 Segway Tour & lunch € 49,50

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. Mogelijk vanaf 4 personen vanaf 16 jaar.

Doe een aanvraag

Een Segway Sightseeing Tour past in elk groepsuitje. Of dat nu een groepsuitje is voor een bedrijf, familiefeest, vriendengroep of gezin. Segway Rotterdam denkt en organiseert graag mee met de organisatie van het perfecte groepsuitje.

Aantal personen

Wij hebben 40 Segways in Rotterdam en meerdere begeleiders beschikbaar. Dat betekent dat een groep van 36 personen, verdeeld over 4 begeleiders, tegelijk op pad kan gaan. In verband met de veiligheid en het verkeer gaan er per begeleider ongeveer 9 deelnemers mee. Voor grotere groepen is het mogelijk om extra Segways in te huren of om de groep te splitsen en een roulatie schema op te stellen.

Tours

Erasmusbrug Tour
Bedwing de Erasmusbrug op de Segway en geniet van het prachtige uitzicht boven op de brug.
Duur: 75 minuten (inclusief instructie)

Delfshaven Tour
Een tour door Historisch Delfshaven brengt je een schat aan wetenswaardigheden over het roemrijke verleden van dit mooie stukje Rotterdam.
Duur: 75 minuten (inclusief instructie)

Markthal Tour
Stockholm, Barcelona, Valencia, Kopenhagen en nu dus ook Rotterdam. Bijna iedere wereldstad heeft er één; een overdekte food markt.
Duur: 75 minuten (inclusief instructie)

Locatie

De locatie van Segway Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan zit in het ruim de arena van Lasergame Rotterdam en de escape room van Escaping Rotterdam.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren

Doe een aanvraag


Offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug