Segway tour

Prijzen

Per persoon:

Segway Tour € 37,50

De prijs is inclusief btw. Mogelijk vanaf 4 personen vanaf 16 jaar.

Doe een aanvraag

Een Segway Sightseeing Tour past in elk groepsuitje. Of dat nu een groepsuitje is voor een bedrijf, familiefeest, vriendengroep of gezin. Segway Rotterdam denkt en organiseert graag mee met de organisatie van het perfecte groepsuitje.

Beweeg je door Rotterdam op een Segway. Met dit unieke vervoersmiddel bedwing je de Rotterdamse Erasmusbrug met gemak en maak je kilometers zonder moeite. Vind je balans en word één met je omgeving. Onthaast en geniet van de prachtige stad aan de Maas met zijn iconische gebouwen en gewaagde architectuur.

Aantal personen

Minimaal 4 en maximaal 36 personen per tour.

Segway Tour

De Segway Tour duurt 75 minuten inclusief instructie van een ervaren instructeur. Je start met een instructie van ervaren begeleiders. De instructie duurt gemiddeld 15 tot 30 minuten. Dit is afhankelijk van de groepsgrootte en de ervarenheid van de deelnemers. De Segway Tour is op elke dag van de week mogelijk. Je kunt jouw routewensen met de begeleider bespreken en hier wordt zo veel mogelijk rekening gehouden.

Combinatiemogelijkheden

De Segway Tour is goed te combineren met andere arrangementen. In de directe omgeving vind je verschillende activiteiten, zoals Splashtours, River Cruise Rotterdam, Restaurant De Zwarte Zwaan en Lasergame Rotterdam. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden!

  • Segway Tour & 3-gangenmenu: € 62,50 p.p.
  • Segway Tour & borrel: € 45,50 p.p.
  • Segway Tour & lunch: € 49,50 p.p.
  • Segway Tour & onbeperkt spareribs: € 53,50 p.p.
  • Segway Tour & Splashtours: € 65,00 p.p.
Locatie

De startlocatie van Segway Rotterdam is Parkhaven t/o de Euromast. De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.

Doe een aanvraag


Offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug