Splashtours

Prijzen

Per persoon:

Splashtours € 27,50

Alle genoemde prijzen zich inclusief btw.

Doe een aanvraag

Splashtours biedt een ‘anders-dan-anders’ stadstour door Rotterdam. Een tour met deze unieke amfibiebus zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud!

Met Splashtours zie je tijdens de stadsrit de meest bijzondere en mooiste plekjes van Rotterdam. Dan komt de ‘splash’: de spectaculaire duik in de Maas. De bus blijkt ineens ook een zeewaardige boot die verder door het water langs de spectaculaire skyline van de stad vaart! De route is zorgvuldig samengesteld, zodat je het beste en mooiste te zien krijgt van Rotterdam.

Aantal personen

Maximaal 43 personen per tour.

Splashtours

Een stadstour met Splashtours Rotterdam duurt 60 minuten. Tijdens de tour is een gids aanwezig die je het een en ander vertelt over de stad Rotterdam.

Combinatiemogelijkheden

Splashtours is goed te combineren met andere arrangementen. In de directe omgeving vind je verschillende activiteiten, zoals de Pannenkoekenboot, River Cruise Rotterdam, Restaurant De Zwarte Zwaan en Segway Rotterdam. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden!

  • Splashtours & 3-gangenmenu: € 52,50 p.p.
  • Splashtours & borrel: € € 41,00 p.p.
  • Splashtours & lunch: € 39,50
  • Splashtours & onbeperkt spareribs: € 43,50 p.p.
  • Splashtours & Segway Tour: € 65,00 p.p.
Exclusieve tour

Naast de reguliere tours levert Splashtours ook maatwerk aan groepen. Zo kun je de amfiebiebus inzetten als excursie of vervoersmiddel. Maatwerk is mogelijk voor elke groep en elk budget. Of het nu om je huwelijk, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje gaat. Splashtours denkt en organiseert graag mee. De amfibiebus is exclusief af te huren voor groepen tot 42 personen. De standaard op- en afstapplaats is op de Parkhaven bij restaurant De Zwarte Zwaan, maar in overleg is een andere opstapplaats ook mogelijk! De prijs voor een exclusieve tour bedraagt € 1.095,00 doordeweeks en € 1.250,00 in het weekend.

Locatie

De startlocatie van Splashtours Rotterdam is Parkhaven t/o de Euromast. De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.

Doe een aanvraag


Offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug