Terrasborrel

Prijzen

Borrel 1 uur € 14,50 p.p. Borrel 2 uur € 21,00 p.p.

Voorbeeldarrangementen:

Borrel 1 uur & Midgetgolf € 22,00 p.p. Borrel 1 uur & Splashtours € 42,00 p.p. Borrel 1 uur & Segway Tour € 52,00 p.p. Borrel 1 uur & River Cruise € 27,00 p.p.

Mogelijk voor groepen vanaf 15 personen. Prijzen zijn incl. BTW.

Doe een aanvraag

Terrasborrel

Strijk met jouw groep neer op het zonnige terras voor een gezellige borrel. Borrelen kan altijd. Na het werk met collega’s, met jouw vriendengroep of tijdens jouw familie-uitje. De borrel kun je gemakkelijk combineren met een activiteit, zoals een potje midgetgolf, een rondvaart op de Maas of een Segway Tour door Rotterdam.

Dit arrangement is inclusief:
  • Onbeperkt drankjes Hollandse bar en borrelhapjes (gedurende 1 of 2 uur)
Reserveren:

Reserveren op aanvraag. We raden je aan om dit arrangement tijdig te reserveren. Vul hiervoor ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij denken graag met je mee bij het samenstellen van het leukste groepsuitje in Rotterdam!

Locatie:

Je kan kiezen uit het zonnige terras van de Midget Golfbaan onder de Euromast of het gezellige terras van Café Ech Wel. Beide terrassen zijn ruim opgezet en ideaal voor groepen!

Zwarte Zwaan Events:

Heb je binnenkort een groepsuitje? Zwarte Zwaan Events is jouw partij voor een origineel en uniek uitje in Rotterdam! Zwarte Zwaan Events verzorgt elk denkbaar avontuur. Van een enkele belevenis tot complete arrangementen. Van een uniek rondje Rotterdam tot actie en sensatie en van hilarische spellen tot vergaderarrangementen. Zwarte Zwaan Events komt in actie voor elk groep en elk budget!

Doe een aanvraag