VR Borrelspel

Prijzen

Per persoon:

VR Borrelspel € 44,50

Prijzen zijn inclusief BTW.

DOE EEN AANVRAAG

De razendpopulaire Netflixserie “La Casa de Papel” kan nu als VR-game gespeeld worden! In deze Spaanse serie beroven acht criminelen de Spaanse bank. Onder leiding van El Professor leiden zij de politie om de tuin om de grootste geldroof aller tijden te plegen. 

Virtual Reality is een computertechniek waarbij een realistische situatie wordt nagebootst in een gesimuleerde omgeving. Om deze situatie te ervaren, draag je een VR-bril. Onze spelbegeleider geeft je instructies voor een onvergetelijke ervaring!

In teams van ongeveer vijf personen ga je aan de slag. Elke ronde draagt een ander teamlid de VR-bril. Het spel start in het klaslokaal waar je getest wordt als onverschrokken bankrover. Als je slaagt voor de test, ga je de uitdaging aan om de roof te plegen. Kun jij je hoofd koel houden en slaag jij in het ultieme doel?

Tijdens de spelrondes worden drankjes en borrelhapjes geserveerd, de ideale combinatie van spel en ontspanning!

Het VR Borrelspel (1,5 uur) is inclusief:
  • La Casa de Papel VR-spel van 1,5 uur met begeleiding
  • Onbeperkt drankjes (Hollandse bar) en borrelhapjes tijdens het spel

Het VR Borrelspel is geschikt voor groepen van 30 t/m 60 personen. Ben je met meer dan 60 personen? Dan maken we speciaal voor jouw groep een roulatieschema of dan kan het VR Borrelspel gecombineerd worden met een andere activiteit.

Praktische info:


30 t/m 60 personen


Parkhaven 9 t/o Euromast


Parkeren voor de deur


Ontvangst 15 minuten van te voren

DOE EEN AANVRAAG