Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

VR Experience & BBQ

Prijzen

VR Experience zondag t/m woensdag € 99,00 per sessie VR Experience donderdag t/m zaterdag € 119,00 per sessie Onbeperkt BBQ € 25,50 p.p.

De VR Experience is geschikt voor maximaal 8 personen per sessie. Bij meer personen kunnen er meer sessies geboekt worden.

Boek nu online

VR Experience & BBQ

Ontdek hoe gaaf de virtuele wereld is met de VR Experience! Ervaar de nieuwste technieken van virtual reality en laat je helemaal opgaan in het spel. Wie zet als eerst de VR-bril op? Wandel op duizelingwekkende hoogte over een plank en laat jouw groepsgenoten je begeleiden. Vertrouw je op elkaar als je tussen de wolkenkrabbers bungelt? Groepsgenoten kijken onder het genot van een hapje en drankje mee op een groot scherm en zien de avonturen van de speler.

Na de VR Experience strijken jullie neer op het zonnige terras en staat de Green Egg BBQ voor jullie klaar. Op de Green Egg wordt vlees, kip en vis voor je bereid en daarnaast is er stokbrood met kruidenboter, salades, groenten en natuurlijk verschillende sausjes. Er is voor ieder wat wils! Of je nu met familie, vrienden of collega’s bent, onbeperkt barbecueën is ontspannen genieten!

Dit arrangement is inclusief:
  • 75 minuten VR Experience onder begeleiding van een VR-expert
  • Onbeperkt barbecueën excl. drank (gedurende 2 uur)
Belangrijk:
  • Tijdens de VR-sessie kun je drankjes en hapjes bestellen van de menukaart (niet inbegrepen).
  • Barbecueën kan iedere zaterdag en zondag van 17.00 tot 20.00 voor ieder gewenst aantal personen. Doordeweeks en op andere tijden is dit arrangement ook mogelijk voor groepen vanaf 20 personen.
Reserveren

Wij raden je aan om dit arrangement direct online te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Je kunt ook een aanvraag doen. Vul hiervoor ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij denken graag met je mee bij het samenstellen van het leukste groepsuitje in Rotterdam!

Combineren

De VR Experience is goed te combineren met andere arrangementen. Boek bijvoorbeeld het borrelarrangement erbij, zodat je tijdens de sessie geniet van onbeperkt drankjes en hapjes. Of praat samen na over de experience onder het genot van een onbeperkt grillmenu in het restaurant. Ook starten in de directe omgeving verschillende activiteiten, zoals Splashtours, Segway Rotterdam en Lasergame Rotterdam. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden!

Locatie

De locatie van Escaping Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan zit in het ruim de arena van Lasergame Rotterdam en de escape room van Escaping Rotterdam.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren.

Zwarte Zwaan Events

Heb je binnenkort een groepsuitje? Zwarte Zwaan Events is jouw partij voor een origineel en uniek uitje in Rotterdam! Zwarte Zwaan Events verzorgt elk denkbaar avontuur. Van een enkele belevenis tot complete arrangementen. Van een uniek rondje Rotterdam tot actie en sensatie en van hilarische spellen tot vergaderarrangementen. Zwarte Zwaan Events komt in actie voor elk groep en elk budget!

Boek nu online


Offerte aanvragen

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Zwarte Zwaan Events. Bent u tevreden met uw uitje? Dan zijn wij het ook! Lees hier de referenties van onze opdrachtgevers.

Referenties
Wij zoeken collega's!

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug