Wijnproeverij

Prijzen

Per persoon

Wijnproeverij € 28,50

Arrangement inclusief diner € 57,00 Arrangement inclusief diner en dranken € 70,00

De prijzen zijn inclusief BTW

MEER INFORMATIE

De proeverij

Bij de proeverij maak je kennis met wijnen met uiteenlopende karakters. Tijdens deze proeverij worden vijf wijnen geproefd.
Men leert in deze proeverij smaken te herkennen en te benoemen.

Je wordt verwelkomt in restaurant De Zwarte Zwaan door onze gast heer/vrouw, waarna je de workshop van 1,5 uur volgt over de verschillende soorten wijnen.

Bij dit arrangement is het volgende van belang;
  • Het minimaal aantal personen voor de workshop is 15
  • De workshop duurt 1,5 uur
  • De minimale leeftijd van de deelnemers is 18 jaar
Reserveer online

Reserveer van tevoren online op onze website. Door vroeg te reserveren kunt u teleurstelling voorkomen.

Combineren

De wijnproeverij is goed te combineren met andere arrangementen. Bovendeks zit een restaurant en in de directe omgeving starten verschillende activiteiten. Hierdoor is de workshop snel en makkelijk uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een diner of een borrel. Wij denken graag met je mee!

Locatie

De locatie van de Zwarte Zwaan Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan zit in het ruim de arena van Lasergame Rotterdam en de escape room van Escaping Rotterdam.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren

MEER INFORMATIE


Offerte aanvragen

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Zwarte Zwaan Events. Bent u tevreden met uw uitje? Dan zijn wij het ook! Lees hier de referenties van onze opdrachtgevers.

Referenties
Wij zoeken collega's!

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug