Je bent nu hier Zwarte Zwaan Events > Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest moet een avond zijn waar nog lang over wordt nagepraat. Op een goed bedrijfsfeest wordt gelachen, gedronken, gegeten en ontspannen. Meer af aan de Parkhaven voor een onvergetelijk Rotterdams bedrijfsuitje met Zwarte Zwaan Events. Dit is het vertrekpunt van uw bedrijfsfeest en het hart van onze attracties.

De kracht zit in de combinatie. Kies voor sightseeing, actie en lekker eten en drinken. Combineer en profiteer!

Restaurant de Zwarte Zwaan staat garant voor gezelligheid in een ongedwongen sfeer. Zodra je binnenstapt wordt je meegenomen in een andere wereld. Begin het bedrijfsuitje goed met een shotje rum in de speciale rum bar. Of start met een uitgebreide rumproeverij met een fijne bittergarnituur. Schuif dan aan tafel en geniet van een heerlijk menu. Eet drink en wees vrolijk!

Voor het diner kies je voor het onbeperkt grill menu. Lekker, goede kwaliteit en de favoriete gerechten kunnen onbeperkt bijbesteld worden. Maak het bedrijfsfeest compleet met een van onze combinaties.

Wij denken graag met u mee bij het organiseren en samenstellen van uw bedrijfsuitje in Rotterdam met Zwarte Zwaan Events. Bel gerust met 010-2449839
Offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug