Je bent nu hier Zwarte Zwaan Events > Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

Een bedrijfsfeest moet een avond zijn waar nog lang over wordt nagepraat. Op een goed bedrijfsuitje wordt gelachen, gedronken, gegeten en ontspannen. Meer af aan de Parkhaven voor een onvergetelijk Rotterdams bedrijfsuitje bij Zwarte Zwaan Events. Dit is het vertrekpunt van jouw bedrijfsfeest en het hart van onze attracties.

Segway tour

Maak kilometers zonder moeite op de Segwayen ontdek Rotterdam op dit unieke vervoersmiddel onder begeleiding van een gids. Een Segway Tour past in elk groepsuitje!

Meer informatie

 • Per persoon: € 37,50

Lasergame

Bij Lasergame Rotterdam kun je met zowel kleine als grote groepen voordelig lasergamen. Daal af in het ruim van het schip en waan je in een onderzeeër. Ga met jouw groep de battle aan in de Lasergame Arena!

Meer informatie

 • Per persoon: € 10,50

Cursus Plat Rotterdams

Roel Pot fleurt jouw familie-uitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest op met een spoedcursusje Rotterdams. Met dit interactieve programma leer je in anderhalf uur plat Rotterdams lullen!

Meer informatie

 • Per persoon: € 29,50

Splashtours

Met Splashtours zie je tijdens de stadsrit de meest bijzondere en mooiste plekjes van Rotterdam. Dan komt de ‘splash’: de spectaculaire duik in de Maas.

Meer informatie

 • Per persoon: € 27,50

River Cruise Rotterdam

Stap aan boord voor een rondvaart langs alle highlights van Rotterdam. Bewonder de imposante skyline en de havens terwijl een live guide je alle ins en outs vertelt!

Meer informatie

 • Per persoon: € 13,50

Pannenkoekenboot

Vaar met de Pannenkoekenboot op de Maas waar je een prachtig uitzicht hebt over de imposante skyline. Tijdens de vaart kun je zo veel pannenkoeken eten als je op kunt!

Meer informatie

 • Per persoon: € 19,50

RIB varen

Spring met jouw groep aan boord van de de Blue Ring Octopus RIB om met een topsnelheid over de Maas te knallen. Hou je vast voor de rit van je leven!

Meer informatie

 • Per persoon: € 25,00

Onbeperkt spareribs

Bij Restaurant De Zwarte Zwaan ben je op het juiste adres voor de lekkerste spareribs. Kies voor de zoete of pittige variant, om je vingers bij af te likken! Gedurende 2 uur kun je onbeperkt spareribs bestellen.

Meer informatie

 • Per persoon: € 16,00

3-gangenmenu

Restaurant De Zwarte Zwaan is de ideale plek voor groepen! Geniet met jouw groep van een heerlijk 3-gangenmenu met een spectaculair uitzicht op de Maas.

Meer informatie

 • Per persoon: € 25,00

Lunchen

Op zoek naar een gezellige locatie om met jouw groep te lunchen? Schuif samen aan bij Restaurant De Zwarte Zwaan voor een uitgebreide koffietafel of een heerlijk lunchmenu. Keuze genoeg en allemaal even lekker!

Meer informatie

 • Per persoon: € 13,50

Borrelen

Borrelen bij restaurant De Zwarte Zwaan is altijd gezellig. De atmosfeer en het uitzicht over de Maas zorgen voor een ontspannen gevoel. Er is ruimte om te hangen, te zitten, te turen en te praten.

Meer informatie

 • Per persoon: € 14,50

Meer arrangementen

Offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug