Je bent nu hier Zwarte Zwaan Events > Café Ech Wel

Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Café Ech Wel

Café Ech Wel ~ Ech Wel Rotterdams!

Café Ech Wel, mooi gelegen aan de Parkkade aan de rand van Het Park en aan de voet van de Euromast met zicht op de Maas. Een uitstekende locatie voor leuke Rotterdamse arrangementen of een heerlijke lunch. Geniet van de ras echte Rotterdamse
gezelligheid onder het genot van een hapje en drankje.

Arrangementen

Bij Café Ech Wel verzorgen wij onze leuke Rotterdamse arrangementen. Denk aan ‘Ik Hou van Rotterdam’, ‘de Rotterdamse binGo’, ‘de Rotterdamse Avond’ of een ‘cursus Plat Rotterdams’. Maar geef vooral je wensen aan en je krijgt van ons een offerte op maat.

Combineren

Een Rotterdams arrangement is goed te combineren met andere activiteiten of bijvoorbeeld een lunch of diner. Rondom de Parkhaven en de Parkkade zijn er genoeg mogelijkheden. Vraag dus vooral naar de mogelijkheden!

Reserveren

Het aanvragen van een offerte of het reserveren van een arrangement kunt u eenvoudig doen via de arrangementen-pagina’s, of via het contactformulier. Hoe eerder je erbij bent, des te beter. Het is altijd mogelijk om vrijblijvend een optie te plaatsen.

Voor groepen en arrangementen gaan wij speciaal open. Niets is te gek en bijna alles kan. Wat dacht je van een avondje karaoke?!