Je bent nu hier Zwarte Zwaan Events > Dagtochten

Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Dagtochten

Van plan om met een groep naar Rotterdam te komen? Zwarte Zwaan Events biedt voor groepen georganiseerde dagtochten aan. Sightseeing, leuke feitjes en weetjes over Rotterdam, gezelligheid, lekker eten en drinken, en veel meer, onze dagtochten hebben het allemaal!

Links in het menu vindt u meerdere dagtochten weergegeven, maar er is altijd de gelegenheid om uw persoonlijke wensen en voorkeuren te bespreken, niets is onmogelijk!

Een via Zwarte Zwaan Events georganiseerde dagtocht betekent:

  • Scherpe prijzen;
  • Maatwerk;
  • Professionele begeleiding door ervaren Rotterdamse gidsen en hostess;
  • Een professionele organisatie door één van de grotere spelers in de Rotterdamse leisure- en vrijetijdsbranche.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, maatwerk en reserveringen.

Combineer!

Wilt u meerdere attracties doen op een dag? Je kunt de Dagtochten goed combineren met een Rotterdamse attractie als SplashtoursSightseeing Rotterdam, of Segway Rotterdam. Wil jij weten wat wij voor jouw uitje kunnen betekenen? Neem dan eens contact met ons op! We denken graag met je mee om jouw uitje onvergetelijk te maken.

Onze uitvalsbasis

Het schip de Zwarte Zwaan is een schip met een rijke historie, en doet nu dienst als onze uitvalsbasis. De Zwarte Zwaan is gelegen aan de Parkhaven, aan de voet van de Euromast. Vanaf de Parkhaven is het slechts 10 minuten naar het centrum van Rotterdam met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Het schip is verdeeld over drie verdiepingen. Op de bovenste verdieping (de verdieping van de entree) bevindt zich het gezellige restaurant, restaurant de Zwarte Zwaan. Op de middelste verdieping bevindt zich ons kantoor en op de onderste verdieping, in ‘het ruim’ gedeeltelijk onder de waterlijn, bevindt zich onze 300 m2 grote lasergame arena. De attracties Splashtours,Sightseeing Rotterdam en Segway Rotterdam hebben hun start- en eindpunt voor de deur van ‘de Zwarte Zwaan’.

Vanaf onze uitvalsbasis, de Zwarte Zwaan, is dus elk denkbaar groeps- bedrijfs- familie- en vrijgezellenuitje te organiseren.

Parkeren

De Zwarte Zwaan is gelegen aan de Parkhaven. Hier zijn 3 ruime (gratis) parkeerplaatsen voor bussen/touringcars. Ook voor personenauto’s zijn ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Houd er wel rekening mee dat het voor personenauto’s tot 18:00 uur betaald parkeren is. Dit kan door middel van pin/creditcard bij de parkeerautomaat op de Parkhaven. Tevens kunt u zich aanmelden bij Parkmobile. Ook aan boord van De Zwarte Zwaan kunnen wij uw kenteken voor u aanmelden. Zo voorkomt u een lange wachttijd bij de parkeerautomaat.