Je bent nu hier Zwarte Zwaan Events > Echt Rotterdams

Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Echt Rotterdams

Een écht Rotterdams groepsuitje boek je bij Zwarte Zwaan Events. Maak kennis met de prachtige stad Rotterdam. Rotterdam staat bekend om haar architectuur, bruggen en tja, de Rotterdammers. Een leuk volkje met een compleet eigen taal en bijnamen voor vrijwel álles. Fleur jouw bedrijfsuitje, familie-uitje of vrijgezellenfeest op met een typisch Rotterdamse activiteit!

Feestcafé

Vier je verjaardag, jubileum, afstudeerborrel of bedrijfsfeest bij Café Ech Wel! Voor elke gelegenheid kun jij Café Ech Wel gebruiken om jouw feest onvergetelijk te maken.

Meer informatie

  • € 29,50 p.p.

Cursus Plat Rotterdams

De cursus volgens Roel Pot: “Je ken niet ff snel Rotturdams leren. Daarvoor mot je hier wonen. Door middel van een interactief programma leert u in een anderhalf uur perfect uw eigen accent af.”

Meer informatie

  • € 29,50 p.p.
  • Voorbeeldarrangementen: € 58,00 p.p.

Inloopcursus Plat Rotterdams

Zoek je een origineel en uniek uitje in Rotterdam? Dan is Café Ech Wel de ideale locatie! Neem je vrienden, collega's of familie mee op avontuur en beleef samen een onvergetelijke dag bij Café Ech Wel.

Meer informatie

  • € 15,00 p.p.

Karaoke

Zijn jullie klaar voor een onvergetelijke avond met drankjes, borrelhapjes en karaoke? Schitter met jouw vrienden op het Rotterdamse podium en zing de sterren van de hemel! Gaan jullie voor een gouwe ouwe of een goede Hollandse meezinger?

Meer informatie

  • € 27,50 p.p.
  • Voorbeeldarrangementen: € 56,00 p.p.

Ik Hou Van Rotterdam

Op zoek naar een gezellig uitje met uw groep, bedrijf of gezelschap, met als onderwerp Teambuilding? Sluit je dan aan bij het meest leuke, gezellige en humoristische spel van Rotterdam. Speciaal voor groepen hebben wij een leuk spel bedacht, het Ik Hou Van Rotterdam spel!

Meer informatie

  • € 34,50 p.p.
  • Voorbeeldarrangementen: € 63,00 p.p.
Offerte aanvragen

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Zwarte Zwaan Events. Bent u tevreden met uw uitje? Dan zijn wij het ook! Lees hier de referenties van onze opdrachtgevers.

Referenties
Wij zoeken collega's!

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug