Je bent nu hier Zwarte Zwaan Events > Echt Rotterdams

Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Echt Rotterdams

Een écht Rotterdams groepsuitje boek je bij Zwarte Zwaan Events. Maak kennis met de prachtige stad Rotterdam. Rotterdam staat bekend om haar architectuur, bruggen en tja, de Rotterdammers. Een leuk volkje met een compleet eigen taal en bijnamen voor vrijwel álles. Fleur jouw bedrijfsuitje, familie-uitje of vrijgezellenfeest op met een typisch Rotterdamse activiteit!

Cursus Plat Rotterdams

Roel Pot fleurt jouw familie-uitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest op met een spoedcursusje Rotterdams. Met dit interactieve programma leer je in anderhalf uur plat Rotterdams lullen!

Meer informatie

  • Per persoon: € 29,50

Feestcafé

Vier je verjaardag, jubileum, afstudeerborrel of bedrijfsfeest bij Café Ech Wel! Voor elke gelegenheid kun jij Café Ech Wel gebruiken om jouw feest onvergetelijk te maken.

Meer informatie

  • Per persoon: € 29,50

Karaoke

Zijn jullie klaar voor een onvergetelijke avond met drankjes, borrelhapjes en karaoke? Schitter met jouw vrienden op het Rotterdamse podium en zing de sterren van de hemel! Gaan jullie voor een gouwe ouwe of een goede Hollandse meezinger?

Meer informatie

  • Per persoon: € 28,50

Ik Hou Van Rotterdam

Op zoek naar een gezellig uitje met uw groep, bedrijf of gezelschap, met als onderwerp Teambuilding? Sluit je dan aan bij het meest leuke, gezellige en humoristische spel van Rotterdam. Speciaal voor groepen hebben wij een leuk spel bedacht, het Ik Hou Van Rotterdam spel!

Meer informatie

  • Per persoon: € 34,50
Offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug