Je bent nu hier Zwarte Zwaan Events > Eten & drinken

Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Eten & drinken

Bij Zwarte Zwaan Events ben je op het juiste adres voor een lekker uitje. Stimuleer jullie smaakpapillen of vergroot je kennis op een leuke manier. Zwarte Zwaan Events biedt tal van groepsuitjes met eten en drinken. Kom beleven, proeven, kijken, leren en zelf doen met jouw groep!

3-gangenmenu

Restaurant De Zwarte Zwaan is de ideale plek voor groepen! Geniet met jouw groep van een heerlijk 3-gangenmenu met een spectaculair uitzicht op de Maas.

Meer informatie

  • Per persoon: € 25,00

Lunchen

Op zoek naar een gezellige locatie om met jouw groep te lunchen? Schuif samen aan bij Restaurant De Zwarte Zwaan voor een uitgebreide koffietafel of een heerlijk lunchmenu. Keuze genoeg en allemaal even lekker!

Meer informatie

  • Per persoon: € 13,50

Borrelen

Borrelen bij restaurant De Zwarte Zwaan is altijd gezellig. De atmosfeer en het uitzicht over de Maas zorgen voor een ontspannen gevoel. Er is ruimte om te hangen, te zitten, te turen en te praten.

Meer informatie

  • Per persoon: € 14,50

Cocktailworkshop

Shaking, stirring, blending of straining? Tijdens de cocktailworkshop neem je plaats aan de cocktailbar en krijg je een goed beeld van de wereld van de cocktails.

Meer informatie

  • Per persoon: € 27,50
Offerte aanvragen

Tijdelijke sluiting

Helaas zijn al onze activiteiten t/m 28 april geannuleerd vanwege het coronavirus. Reserveringen kunnen uiteraard verplaatst worden naar een andere datum. Wij hopen iedereen snel weer te mogen verwelkomen!

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Zwarte Zwaan Events. Ben je tevreden met jouw uitje? Dan zijn wij het ook!

Referenties
Wij zoeken collega's!

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug