Je bent nu hier Zwarte Zwaan Events > Familieuitje

Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Actief

Op het water

Eten & drinken

Familieuitje

Het leukste familie-uitje in Rotterdam boek je bij Zwarte Zwaan Events. Maak kennis met de prachtige stad Rotterdam. Rotterdam staat bekend om haar architectuur, bruggen en tja, de Rotterdammers. Een leuk volkje met een compleet eigen taal en bijnamen voor vrijwel álles. Fleur jouw bedrijfsuitje, familie-uitje of vrijgezellenfeest op met een typisch Rotterdamse activiteit!

Lasergame

Daal af in het ruim van het schip van Lasergame Rotterdam en waan je in een onderzeeër. Ga met jouw groep de spannende battle aan in de Lasergame Arena!

Meer informatie

  • Per persoon: € 12,00

Feestavond

Vier je verjaardag, jubileum, afstudeerborrel of bedrijfsfeest bij Café Ech Wel! Voor elke gelegenheid kun jij Café Ech Wel gebruiken om jouw feest onvergetelijk te maken.

Meer informatie

  • Per persoon: € 34,50

Cursus Plat Rotterdams

Roel Pot fleurt jouw familie-uitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest op met een spoedcursusje Rotterdams. Met dit interactieve programma leer je in anderhalf uur plat Rotterdams lullen!

Meer informatie

  • Per persoon: € 32,50

Midgetgolf

Kom een gezellig potje midgetgolfen op de 18-holesbaan van Midget Golfbaan Parkhaven, midden in het bruisende Rotterdam, naast het Park en bij de Euromast.

Meer informatie

  • Per persoon: € 7,50

Splashtours

Splashtours biedt een ‘anders-dan-anders’ stadstour door Rotterdam. Een tour met deze unieke amfibiebus zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud!

Meer informatie

  • Per persoon: € 29,50

Pannenkoekenboot

Vaar met de Pannenkoekenboot op de Maas waar je een prachtig uitzicht hebt over de imposante skyline. Tijdens de vaart kun je zo veel pannenkoeken eten als je op kunt!

Meer informatie

  • Per persoon: € 24,50

Borrelvaart

Vaar met een Tender met jouw gezelschap door Rotterdam! Al varend en borrelend verzorgen wij jouw feestje, uitstapje, bedrijfsuitje of vergadering.

Meer informatie

  • Per Tender (max. 25 personen): € 650,00

Havenrondvaart

Stap aan boord voor een rondvaart langs alle highlights van Rotterdam. Bewonder de imposante skyline en de havens terwijl een live guide je alle ins en outs vertelt!

Meer informatie

  • Per persoon: € 15,50

Dineren

Restaurant De Zwarte Zwaan is de ideale plek voor groepen! Geniet met jouw groep van een heerlijk 3-gangenmenu met een spectaculair uitzicht op de Maas.

Meer informatie

  • Per persoon: € 27,50

Meer arrangementen