Je bent nu hier Zwarte Zwaan Events > Kerst

Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Kerst

In december zijn onze arrangementen extra feestelijk. Een goede gelegenheid voor een bedrijfsuitje of kerstfeest met collega’s, relaties, vrienden of familie. Combineer en maak uw uitje compleet! De Parkhaven is de centrale plek van al onze attracties. Een kade vol beleving, gezelligheid en avontuur. Voor een complete invulling hoeft u dus niet ver te reizen.

Onze uitvalsbasis

Het schip de Zwarte Zwaan is een schip met een rijke historie, en doet nu dienst als onze uitvalsbasis. De Zwarte Zwaan is gelegen aan de Parkhaven, aan de voet van de Euromast. Vanaf de Parkhaven is het slechts 10 minuten naar het centrum van Rotterdam met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Het schip is verdeeld over drie verdiepingen. Op de bovenste verdieping (de verdieping van de entree) bevindt zich het gezellige restaurant, restaurant de Zwarte Zwaan. Op de middelste verdieping bevindt zich ons kantoor en op de onderste verdieping, in ‘het ruim’ gedeeltelijk onder de waterlijn, bevindt zich onze 300 m2 grote lasergame arena en een escape room. De attracties Splashtours,Sightseeing Rotterdam en Segway Rotterdam hebben hun start- en eindpunt voor de deur van ‘de Zwarte Zwaan’.

Vanaf onze uitvalsbasis, de Zwarte Zwaan, is dus elk denkbaar groeps- bedrijfs- familie- en vrijgezellenuitje te organiseren.

Staat uw ideale uitje hier niet tussen? Aarzel niet en neem contact met ons op voor meer mogelijkheden en uitjes. Wij denken graag met u mee en maken een offerte op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos.