Je bent nu hier Zwarte Zwaan Events > Op maat

Op maat

Ben je bezig met het organiseren van een groepsuitje? Zwarte Zwaan Events heeft tal van mogelijkheden voor het ideale groepsuitje in Rotterdam. Of dat nu een groepsuitje is voor een bedrijf, familiefeest, vriendengroep of gezin.

Zwarte Zwaan Events ziet elk uitje als een uniek uitje. Iedere groep is anders, dus staan wij elke dag op scherp. Wij verzorgen in die zin altijd maatwerk. Maar ook met de inhoud van jouw uitje denken wij graag mee. We zijn altijd op zoek naar de invulling of het arrangement op maat dat het beste bij jou en jouw budget past.

Vraag een offerte aan

Combineren

Wil je meerdere activiteiten doen op een dag? De activiteiten zijn makkelijk te combineren met andere Rotterdamse attracties zoals Splashtours Rotterdam, Sightseeing Rotterdam, Escaping Rotterdam of Segway Rotterdam! Wil jij weten wat wij voor jouw uitje kunnen betekenen? Neem dan eens contact met ons op! We denken graag met je mee om jouw uitje onvergetelijk te maken.

Onze uitvalsbasis

Het schip de Zwarte Zwaan is een schip met een rijke historie en doet nu dienst als onze uitvalsbasis. De Zwarte Zwaan bevindt zich op de Parkhaven aan de voet van de Euromast. Vanaf de Parkhaven is het slechts 10 minuten naar het centrum van Rotterdam met zowel de auto als het openbaar vervoer. Vanaf onze uitvalsbasis, de Zwarte Zwaan, is elk denkbaar groeps,- bedrijfs-, familie-, en vrijgezellenuitje te organiseren.