Je bent nu hier Zwarte Zwaan Events > Op maat

Op maat

Bent u bezig met het organiseren van een groepsuitje? Zwarte Zwaan Events heeft tal van mogelijkheden voor het ideale groepsuitje. Of dat nu een groepsuitje is voor een bedrijf, familiefeest, vriendengroep of gezin. Onze attracties zijn makkelijk online te boeken en reserveren. Ook in combinatie met een andere activiteit of fijne lunch, borrel of diner.

Zwarte Zwaan Events ziet elk uitje als een uniek uitje. Iedere groep is anders dus staan wij elke dag op scherp. Wij verzorgen in die zin altijd maatwerk. Maar ook met de inhoud van uw uitje denken wij graag mee. We zijn altijd op zoek naar de invulling of het arrangement op maat dat het beste bij u en uw budget past.

Voorbeelden mogelijkheden:
  • Splashtours: De tour door de stad is aan te passen aan de wensen van het gezelschap. Zo wordt het uitje persoonlijk. Splashtours heeft voor elk uitje de gids die het beste past. Meer info
  • Rondvaart: Ook een unieke rondvaart boekt u bij Zwarte Zwaan Events. Met een eigen vaarroute, keuze uit onbeperkt pannenkoeken eten of catering. Meer info
  • Ook een eigen route met gids naar keuze is mogelijk per Segway. De Segways kunnen ook worden ingezet in andere steden. Meer info
  • Sightseeing Rotterdam: Spot de highlights van Rotterdam met Sightseeing Rotterdam. Sightseeing Rotterdam is een sightseeing tour in een cabriobus zoals je ook in grote steden als Parijs, Barcelona en Londen ziet. Meer info

Het maatwerk zit hem natuurlijk ook in de unieke combinaties. Zwarte Zwaan Events maakt graag samen met u de puzzel. Op de dag zelf kunnen wij u ook volledig ontzorgen door het inzetten van een hostess.

Bij een exclusieve afhuur van de Sightseeing en Splashtours zijn er een aantal alternatieve opstapplaatsen mogelijk, namelijk;

  • Willemsplein
  • Maritiem Museum
  • Bushalte bij De ss Rotterdam (Katendrecht)
  • De Machinist
  • Hotel New York
Wij nodigen u graag uit aan boord om samen met u alle mogelijkheden door te nemen. Voor meer informatie neemt u contact op met info@zwartezwaanevents.nl/ 010-2449839

Wilt u meerdere attracties doen op een dag? De workshops zijn makkelijk te combineren met andere Rotterdamse attracties zoals de Splashtours Rotterdam, Sightseeing Rotterdam, Escaping Rotterdam of Segway Rotterdam! Wil jij weten wat wij voor jouw uitje kunnen betekenen? Neem dan eens contact met ons op! We denken graag met je mee om jouw uitje onvergetelijk te maken.

Onze uitvalsbasis

Het schip de Zwarte Zwaan is een schip met een rijke historie, en doet nu dienst als onze uitvalsbasis. De Zwarte Zwaan is gelegen aan de Parkhaven, aan de voet van de Euromast. Vanaf de Parkhaven is het slechts 10 minuten naar het centrum van Rotterdam met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Vanaf onze uitvalsbasis, de Zwarte Zwaan, is dus elk denkbaar groeps- bedrijfs- familie- en vrijgezellenuitje te organiseren.

Trouwen op het water

Zijn jullie op zoek naar de meest originele en fantastische trouwlocatie in Rotterdam? Geef het ja-woord aan je geliefde op de Maas! Zwarte Zwaan Events staat graag voor jullie klaar om de meest bijzondere dag aan niets te laten ontbreken. Dit moet een dag zijn die iedereen bijblijft. Een van onze unieke locaties wordt onderdeel van jullie huwelijksdag en zo laat je je gasten de meest bijzondere en mooiste plekjes van Rotterdam zien. Trouw bijvoorbeeld aan boord van Splashtours, de Pannenkoekenboot of de Zwarte Zwaan. Of laat jullie huwelijk plaatsvinden op het terras van Cafe Ech Wel met een uniek uitzicht op de Maas! Klik hier voor meer informatie over de trouwlocaties van Zwarte Zwaan Events.

Zwarte Zwaan Events biedt niet alleen unieke trouwlocaties, maar biedt ook de leukste BABS voor jullie huwelijksvoltrekking. Onze matroos, Jenny van As, is beëdigd tot BABS door de Gemeente Rotterdam en kan jullie huwelijksvoltrekking nog persoonlijker maken. Jenny speelt in op jullie wensen en is gespecialiseerd in het persoonlijke aspect. Jenny maakt echt kennis met jullie en dit resulteert in een verhaal met herkenning dat met verve gebracht wordt door een echte Rotterdamse rasverteller! Lees hier meer over Jenny als BABS.

Parkeren

De Zwarte Zwaan is gelegen aan de Parkhaven. Hier zijn 3 ruime (gratis) parkeerplaatsen voor bussen/touringcars. Ook voor personenauto’s zijn ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Houd er wel rekening mee dat het voor personenauto’s tot 18:00 uur betaald parkeren is. Dit kan door middel van pin/creditcard bij de parkeerautomaat op de Parkhaven. Tevens kunt u zich aanmelden bij Parkmobile. Ook aan boord van de Zwarte Zwaan kunnen wij uw kenteken voor u aanmelden. Zo voorkomt u een lange wachttijd bij de parkeerautomaat.

Offerte aanvragen

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Zwarte Zwaan Events. Bent u tevreden met uw uitje? Dan zijn wij het ook! Lees hier de referenties van onze opdrachtgevers.

Referenties
Wij zoeken collega's!

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug