Je bent nu hier Zwarte Zwaan Events > Rondleidingen

Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Rondleidingen

Een rondleiding door Rotterdam is een perfect uitje met jouw groep!

Heb je binnenkort een leuk groepsuitje? Zwarte Zwaan Events is jouw partij voor een origineel en uniek uitje in Rotterdam! Zwarte Zwaan Events verzorgt elk denkbaar wateravontuur voor uitjes. Van een enkele belevenis tot complete arrangementen. Van een uniek rondje Rotterdam tot actie en sensatie en van hilarische spellen tot vergaderarrangementen. Zwarte Zwaan Events komt in actie voor elk groep en elk budget!

Spot de highlights van Rotterdam met een van onze sightseeing mogelijkheden! Ontdek de stad per boot, sightseeingbus, amfibiebus, Segway, step of RIB. Wij laten jou en jouw groep kennis maken met de stad. Sightseeing is the way to go; de ideale manier om Rotterdam te verkennen!

River Cruise Rotterdam

Stap aan boord voor een rondvaart van ca. 1 uur langs alle highlights van Rotterdam. Bewonder de imposante skyline en de havens terwijl een live guide je alle ins en outs vertelt!

Meer informatie

  • € 10,00
  • Voorbeeldarrangementen: € 38,50

Splashtours

Met Splashtours zie je tijdens de stadsrit de meest bijzondere en mooiste plekjes van Rotterdam. Dan komt de ‘splash’: de spectaculaire duik in de Maas. De bus blijkt ineens ook een zeewaardige boot, die verder door het water langs de spectaculaire skyline van de stad vaart! Een stadstour met Splashtours Rotterdam duurt 60 minuten.

Meer informatie

  • € 25,50 p.p.
  • Voorbeeldarrangementen: € 49,50 p.p.
  • Splashtours exclusief afhuren: € 1.045,00

Pannenkoekenboot

Vaar met de Pannenkoekenboot op de Maas waar je een prachtig uitzicht hebt over de imposante skyline van Rotterdam en tijdens de vaart kun je zo veel pannenkoeken eten als je op kunt!

Meer informatie

  • Pannenkoekenboot: € 19,50 p.p.
  • Voorbeeldarrangementen: € 29,75 p.p.
  • Pannenkoekenboot exclusief afhuren: € 1.050,00

Segway Rotterdam

Een Segway Sightseeing Tour past in elk groepsuitje. Of dat nu een groepsuitje is voor een bedrijf, familiefeest, vriendengroep of gezin. Segway Rotterdam denkt en organiseert graag mee met de organisatie van het perfecte groepsuitje.

Meer informatie

  • Segway Tour: € 47,50 p.p.
  • Voorbeeldarrangementen: € 76,00 p.p.
Offerte aanvragen

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Zwarte Zwaan Events. Bent u tevreden met uw uitje? Dan zijn wij het ook! Lees hier de referenties van onze opdrachtgevers.

Referenties
Wij zoeken collega's!

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug